WEBSITE ROAST

We winden er geen doekjes omheen. Durf jij je website te laten roasten?

Je hebt vast wel eens een roast gezien. Comedy Central is niet de enige. Jij kunt bij Smit Club je website laten roasten! Leads en sales halen uit je website kun je alleen als je doelgroep zich herkent in je website. Je kunt een fantastisch product hebben, als jouw verhaal niet duidelijk uit de verf komt kun je niet verbinden. Door het juiste verhaal met een goed getimede call-to-action en een sprekend beeld te combineren kun je dat wel. Met de website roast nemen we je website door en bespreken we welke onderdelen wel en niet werken. We kijken waar het waar het stoffig is of schuurt. We bepalen wat er aangeveegd moet worden, wat wel een sopje kan gebruiken en wat vernieuwing nodig heeft. Zo kijken we wat jij nodig hebt om je website te verbeteren. Boek meteen je roast en je hebt binnen no time een persoonlijke video in je mail met een routekaart naar jouw stip op de online horizon.

productafbeeldingen 800800

119.00

Wij zijn perfecte partners in crime als...

JIJ GELD WILT VERDIENEN MET JE WEBSITE

De top haal je niet door alles zelf te doen. Laat je website je helpen en focus je op wat er echt toe doet, jouw vak!

JE WEET WIE JE BENT

Jij weet wie je bent en bent klaar met jezelf verstoppen. Als je niet meer wilt lullen en wilt poetsen tot het blinkt. Als je kwetsbaar durft te zijn en daar vervolgens om kan lachen.

JE NEXT LEVEL WILT GAAN

Het spannend vindt en toch doet. Want jij weet dat er nog heel veel kansen in jouw glazenbol te zien zijn. Jij bent klaar voor de volgende fase in je onderneming!

RECOMMENDATIONS

Wat anderen zeggen

IMG 0DC07BA566EF 1