WEBDESIGN WORKSHOP

De Perfecte Homepage

Gratis strategie gesprek
Ik ben heel benieuwd hoe je de workshop hebt ervaren. Heb je er veel aan gehad? Of juist helemaal niet?

Jouw ervaring is een van de dingen die anderen het beste kunnen helpen bij het maken van een beslissing of een workshop als deze ook voor hen geschikt kan zijn.

Je review is voor mij ontzettend waardevol.

Daarom verloot ik onder iedereen die een review achterlaat in mijn DM of als reactie op deze mail een gratis strategie gesprek! Je kunt mij dan 30 minuten alles over je website of online marketing strategie vragen. Of het bijvoorbeeld gebruiken voor een gratis website scan.

Dus ik ben onwijs benieuwd: Wat is het grootste inzicht dat je hebt opgedaan uit deze workshop? Waar stond je met je homepage voorafgaand aan de workshop? Welke aanpassingen heb je direct gedaan? 

Laat het me weten in mijn DM of op contact@smitclub.nl!