“Web Club zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die niet zoveel kan vragen voor een website”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Of wat dacht je van: “Mijn webdesign & service zijn inmiddels echt next-level.”

Want dat is wat Web Club je kan opleveren. Dat je zelfverzekerder wordt over je werk en process en beter je grenzen leert aangeven. Maar ook als je nou eens goed duidelijk wilt krijgen wie je ideale klanten zijn en aan welke voorwaarden zij voldoen.  

Margriet omschreef haar ervaringen met Web Club als volgt: 

“Als webdesigner krijg je te maken met veel (heel veel) vragen en onzekerheden. Wat is een redelijke prijs voor een website? Hoe ga ik om met moeilijke klanten? En the list goes on.

Met Marre als mijn creatieve mentor kon ik al deze onzekerheden en vragen bespreken. Dit voelde alsof er een grote last van mijn schouders werd getild. Ik wist dat ik steeds bij iemand met ervaring terecht kon – met welk probleem dan ook.

Marre zorgde ervoor dat ik me niet langer een imposter voelde die “niet zoveel kan vragen voor een website”, maar dat ik goed de waarde van mijn werk leerde te begrijpen.”

Overigens zijn deze ervaringen niet alleen voor jou goed om te lezen wat je uit Web Club kan halen, ik pak ze er ook wel eens gewoon bij op een dag dat ik even een opsteker kan gebruiken 🤓. 

Wil jij ook leren hoe je de juiste prijzen kunt vragen voor je designs (en nee een goede website kan je niet maken voor €750)? Dat kan! Meer info & inschrijven vindt je hier.

Nog vragen? Shoot! Even bellen kan ook altijd; je vrijblijvende call boek je hier. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...