We hebben best wel wat gemeen, jij en ik.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet dat als je dit leest dat je een webdesigner bent, net als ik. En dat je je bedrijf wilt opschalen en laten groeien. Bij voorkeur met een minimale hoeveelheid stress. 

Waarom ik dat weet? Been there, done that. 

Ik weet hoe lastig het is om een bedrijf te laten groeien omdat ik met dezelfde struggles heb gezeten die groeien zo lastig maken. Ik wilde meer winst maken maar zonder meer stress. En tegelijk me helemaal vol vertrouwen voelen over mijn diensten en oh ja ook alleen maar werken met mijn ideale klanten. Makkelijk zat toch 😜?

En ja, tuurlijk mislukte dat glorieus. 

Want ik wilde het allemaal tegelijk, maar dan ook nog zonder plan en begeleiding. Alles zelf uitzoeken zonder ruggespraak te houden of advies in te winnen bij ondernemers die deze stappen al doorlopen hadden. Ik moest het toch zelf kunnen? Op mijn eigen manier doen? 

En ik denk dat dat me uiteindelijk het meeste tijd heeft gekost. Het allemaal proberen alleen te doen.

Precies de reden dus dat ik met Web Club begonnen ben. Het programma heb gemaakt wat ik zelf zo gemist heb. 

En wat is het een feest om met enthousiaste webdesigners te werken die wel die hulp opzoeken, die wel gaan sparren met hun webdesign collega’s en gigantische stappen zetten in hun groei. Niks allemaal zelf uitzoeken. En wat is het leuk om daar deel van uit te mogen maken!

Einde blij ei verhaal. 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...