Wat zou jij doen in deze situatie?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik heb een hele hoop verschillende lessen geleerd in mijn jaren als webdesigner en als ik heel eerlijk ben, ik heb heel veel fouten gemaakt.

Maar ja, das ook onderdeel van het runnen van een bedrijf, toch?

Duidelijkheid krijgen in mijn bedrijf heeft tijd gekost en er zijn fouten geweest die ik gewoon telkens bleef maken.

Maar ik vind het ook fijn om te denken dat al deze fouten niet echt fouten waren maar leermomenten (ik weet het – rotwoord 🤢) zodat ik ze nu met jou kan delen en jij ze niet meer hoeft te maken.

  • Ik heb klanten gehad die hun project annuleerden en hun geld terugvroegen
  • Ik heb wel eens een lancering gehad die helemaal mis ging
  • Ik heb projecten gehad die meer dan 5 maanden vertraging opleverden en me totaal gestrest en met veel te veel werk tegelijk achterlieten

Herken jij een van deze fouten? Ik vind het best spannend om die van mij zo het internet op te slingeren, maar ik denk ook dat het belangrijk is om niet alleen maar successen met elkaar te delen.

Dus: kom maar op; wat zijn jou grootste fouten?

En wat zou je iemand die er ook mee worstelt aanraden?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...