Wat Web Club een speciale club maakt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Bij Web Club zijn we direct, doen we niet aan moe-tjes en durven we gezien te worden. We zijn niet zweverig maar wel open. Daarom voel je het meteen als we bij je passen. We hechten waarde aan de waarheid en maken zware dingen luchtig door humor. We zijn herkenbaar en vernieuwend. We zijn warm, daadkrachtig en kwetsbaar. We nemen ruimte in en zeggen wat we voelen.

En dat is niet het enige.

Wij weten dat er altijd genoeg is.

Genoeg werk voor alle webdesigners. Concurrentie is niet nodig als iedereen z’n eigen ding doet. We zouden drie levens kunnen vullen met alle ideeën die we hebben. Er zijn daarom altijd genoeg deuren die we samen kunnen opentrappen. Door voorop te lopen in de webdesignwereld weten wij precies wat er in overvloed aan jouw voeten ligt en hoe je daarmee de markt bestormd.

Wij weten wie we zijn en iedereen is daarom welkom.

Je trekt vanzelf de mensen aan die bij je passen als je uitzendt wie je bent. Wat Web Club tekent is dat we onze verschillen als onze kracht inzetten. Het samenstellen van een uiteenlopende groep webwonders zorgt ervoor dat we elkaar aanvullen. Een groepje gelijkgestemden is hartstikke slaapverwekkend. Wij worden liever met onze haren een andere belevingswereld ingesleurd. Zo krijg je altijd meer van de wereld mee dan je alleen zou doen.

Uit de toon vallen

Het is eng om ergens voor te staan, dat weten wij als geen ander. Wij hebben het namelijk al uitgeprobeerd. Durf uit de toon te vallen, er lopen al genoeg mensen in de maat. Pak je ruimte online, slinger je business de markt op en je ziet vanzelf hoe alles met elkaar in verbinding staat.

Zonder blad voor de mond

Bij Web Club hebben we het hart op de tong. Omdat dat hart juist is wat ons drijft. Door open te communiceren en kwetsbaar te durven zijn, kom je verder met elkaar. Ook als je neus even de andere kant op staat. Jezelf zijn is ook het blad heel ver uit de buurt van je mond durven houden.

Grapjes zijn verplicht

Jezelf zijn en een succesvolle business draaiende krijgen en houden is een flinke klus, daarom zijn grapjes bij Web Club verplicht. Wij werken dan ook exclusief met de grappigste webwonders van Nederland.

En terwijl we heel goed weten waar we voor staan – en waarvoor niet – voelt het toch spannend om dit dan zo op internet te gooien. Omdat iedereen er wat van kan vinden. Maar als we een ding hebben geleerd: dan is het wel dat op deze manier de juiste mensen ons nog beter weten te vinden.

Ben jij zo iemand? Schrijf je dan nu in voor Web Club deze link.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...