Wat is het perfecte aantal pagina’s voor je website?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even over je website!

Hoeveel pagina’s moet die eigenlijk hebben❓

Uitgangspunt hierbij is altijd het doel van je website en je lievelingsklanten. Heb je een relatief klein bedrijf, ga dan uit van ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief de essentiële zaken zoals homepage, over mij/ons, diensten/producten, contact en blog.

En tegelijkertijd is het zo dat elke biz uniek is en soms meer of minder pagina’s nodig heeft op basis van hun specifieke behoeften. De kracht is om een website te maken die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten (en dus niet je eigen behoeften 🤪). De hoeveelheid pagina’s is daaraan echt ondergeschikt. Concentreer je liever op een waardevol en boeiende inhoud, dan op het aantal pagina’s.

  • De website van een klein bedrijf heeft ongeveer 5-10 pagina’s, inclusief een homepage, over ons, producten/diensten, contact pagina en eventueel een blog.
  • Het is belangrijker om het doel van je website en de behoefte van je lievelingsklanten helder te hebben, dan te weten hoeveel pagina’s je website moet hebben.
  • Uiteindelijk moet de focus liggen op het creëren van hoogwaardige, waardevolle content die voldoet aan de behoeften van je lievelingsklanten, en dan maakt het minder uit hoeveel pagina’s je daarvoor nodig hebt.

Meer weten over mijn webdesign services? Check dan smitclub.nl!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...