Wat is de persoonlijkheid van je merk?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wist je dat je merk een herkenbare eigen persoonlijkheid moet hebben? 😉

Yup! Soms realiseren we ons niet wat de kracht is van een sterke merkpersoonlijkheid. Denk maar eens aan Tony Chocoloney of Coolblue. Je kan direct een aantal dingen benoemen die bij dat merk passen. Kleurrijk, grappig ect.

En wat is de persoonlijkheid van jouw merk? Als je nadenkt over wie jij bent en wie je lievelingsklanten zijn dan kan dat je goed op weg helpen in je keuzes!

En om het nog iets makkelijker voor je te maken heb ik een kleine cheat-sheet gemaakt met woorden die van toepassing kunnen zijn op je merkpersoonlijkheid. Dus: kies je favo 5 woorden en deel ze met me in de comments ✨ En vergeet niet: volg je gevoel bij het kiezen van de woorden. Niet te lang over nadenken 😉.

Educ 5 Wat is de persoonlijkheid van je merk

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...