Waarom kwetsbaarheid essentieel is bij het runnen van je business

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik denk dat kwetsbaarheid misschien wel de meest gedurfde daad van leiderschap is. Als ik denk aan de mensen die ik bewonder, is dat meestal omdat ze dapper genoeg waren om hun verhaal te delen en ik me daardoor verbonden met hen voel.

Maar hoe kan je nou comfortabeler worden met het achterste van je tong te laten zien – en te merken dat je ECHT gezien wordt? Ik heb hiervoor een kleine lijst voor je gemaakt om je te helpen een beetje uit je comfort zone te stappen.

Brené Brown zegt: “Vulnerability is not winning or losing; it’s having the courage to show up and be seen when we have no control over the outcome. Vulnerability is not weakness; it’s our greatest measure of courage.”

Tell me: welk van de onderstaande ideeën ben je bereid om te proberen?

5 ideeën om comfortabeler te zijn met je kwetsbaarheid bij het runnen van je biz.

  • Stel je familie voor
  • Praat over de beste / slechtste tijd van je leven
  • Deel uw voorkeuren en dingen waar je niet tegen kunt
  • Praat over de (zakelijke) lessen die je hebt geleerd
  • Durf je Angsten te benoemen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...