Waarom je een klikbare e-mailhandtekening nodig hebt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Gebruikt je een HTML-e-mailhandtekening? Zou ik je wel aanraden! Weet je niet zeker of je dit doet? Check dan even of er klikbare links instaan.

HTML-handtekeningen zijn niet alleen een mix van een vleugje magie en technologie, maar ook om andere redenen echt essentieel.

Wil je weten waarom? Ga ik je vertellen!

Meer verkeer naar je website

Door aanklikbare links in je e-mailhandtekening toe te voegen, kan je verkeer naar je website en socials sturen. Dit helpt om je online zichtbaarheid te vergroten en meer leads en sales te genereren 👏

Betere branding

Een klikbare e-mailhandtekening helpt je merkidentiteit te versterken en het voor mensen gemakkelijker te maken om je bedrijf online te vinden en contact te maken. Door je bedrijfslogo, website en socials in je handtekening op te nemen, kun je een samenhangend en herkenbaar merkimago creëren.

Professionelere uitstraling

Een professionele e-mailhandtekening met aanklikbare links helpt om een meer gepolijst en geloofwaardig beeld over te brengen aan je (potentiele) klanten. Het laat zien dat je je bedrijf serieus neemt.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...