Waarom de kleur die je kiest uitmaakt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Kleur speelt een giga belangrijke rol in design en het is belangrijk om een bepaalde basis kennis over kleur te hebben voordat je gaat starten als designer.

In marketing & design is de psychologie van kleur vooral gefocust op de manier waarop kleuren de indrukken van consumenten beïnvloeden en of ze daarmee wel of niet de klant overtuigen om een aankoop te doen.

Het is zelfs zo dat het gebruik van een _signature_ kleur de herkenbaarheid van een merk met 80% kan verhogen (Reboot, 2018).

2 1 3 1 4 1

 

Wat zeggen jou merk kleuren over je biz?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...