Vergeet deze dingen niet!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het, het is bijna vakantie en zo, maar toch wil ik je even kort wijzen op sommige kleine dingen die we maar al te vaak vergeten of op de lange baan schuiven. Terwijl ze eigenlijk zo belangrijk zijn. 

❓Je formulier voor een webdesign aanvraag – weet je zeker dat je je klanten nog steeds alle juiste vragen stelt als ze met je willen werken?

Moeten daar niet wat vragen af of bij omdat je business ook blijft bewegen en groeien? Regelmatig dubbelchecken dus. En zoek je inspiratie? Check dan eens mijn gratis vragenlijst! 

🗓Je Algemene Voorwaarden en Licentieovereenkomst – zorg ervoor dat je deze regelmatig doorleest om te zien of er dingen zijn die je moet updaten.

Of ik moet zeggen: moet LATEN updaten. Want zomaar zelf een zinnetje toevoegen of verwijderen wil nog niet zeggen dat het ook inderdaad rechtsgeldig is. En heb je nog geen officiële juridische documenten laten maken: dan moet je dan NU doen. Niets is zo belangrijk om jezelf en je business te beschermen!

🎙Feedback formulier – Staan hier nog de juiste vragen op?

Welke verbeteringen kan je hieraan maken om betere (of duidelijkere) reviews te krijgen? Want let’s get real: niemand hoeft te lezen dat het “zo fijn met je samenwerken was”. Keiharde resultaten en transformaties. Dat is wat we willen lezen. Vraag daar dus ook naar!

📱Je Insta bio & link – Klopt dit nog wel met wat je nu doet?

Zit er wel genoeg van jezelf in (heeft het een Web Club sausje vraag ik mezelf dan af)? Leg je er kort en bondig in uit wat je doet en voor wie? En die link in je bio moet natuurlijk direct naar een mooie landingspagina op je website gaan. Heb je die (nog) niet? Gebruik dan een service zoals Linktree hiervoor.

👠Dat jaartal in je footer?

Wel leuk als die ook veranderd naar het huidige jaar he 🤓? Dat kan je trouwens automatisch laten doen  (doe je zo) maar kun je ook gewoon 1x per jaar aanpassen!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...