WAT MAKEN JULLIE DAN VOOR ‘N WEBSITES?

Portfolio

screencapture sprekenvoorpubliek nl 2022 09 12 15 58 43 min

OVER DIT PROJECT

Spreken voor Publiek

Wat doen ze?

Relaxter spreken voor een groep? Je ondernemersverhaal overtuigend brengen? Leren pitchen, speechen of je dagvoorzitterschap verbeteren?

Spreken voor Publiek gaat jou helpen. We hebben verschillende cursussen op het gebied van spreken, schrijven én een mix daarvan. We trainen ondernemers en professionals op onze eigen manier: betrokken, praktisch en met eerlijke feedback.

Over de website

Bij Spreken voor Publiek zijn ze direct, openhartig en geloven ze niet in formules en gesjeesde bla-bla. Samen met een netwerk van ervaren trainers en experts op het gebied van presentatie, branding, storytelling en schrijven maken ze van jou een betere spreker. Ze helpen je bij het verhaal of hoe je het vertelt, al stond hun eigen verhaal op de website er vroeger wel wat minder puik bij. Dat probleem is inmiddels verholpen en nu staat er een kraakheldere website, passend bij de bedrijfscultuur. Met recht een feestje om te maken deze site, al was het alleen al om de prettige samenwerking – met genoeg ruimte voor grapjes. En laten we die nou heel serieus nemen bij Smit Club. 

Wat vonden ze er zelf van?

Screenshot 2022 09 12 at 16.15.16

BEFORE

Zo zag het er eerst uit…

screencapture svp smitclub dividiva nl 2022 09 12 15 49 12 min
screencapture svp smitclub dividiva nl ons verhaal 2022 09 12 15 49 45 min