OVER ONS

Hier komen online strategie & webdesign samen

Wij maken websites die jouw verhaal vertellen, die jouw boodschap en persoonlijkheid uitstralen. Voor ambitieuze ondernemers die het verschil willen maken en geld willen verdienen. Want dat kan gewoon tegelijk.

Smit Club is voor kleurrijke merken en mensen die houden van wat ze doen. Mensen die blij worden van mooie dingen en verbinding zoeken. Wij maken paradijselijke webdesigns voor ambitieuze ondernemers door het simpel te houden en helpen webdesigners de bomen door het designerbos te zien.

Wij houden niet van poespas en doen gewoon wat we zeggen en zeggen wat we doen. Niet lullen maar poetsen is een een gezegde dat bij de meeste van ons met de paplepel is ingegoten. We zullen je nooit vertellen dat je in je kracht moet staan en dat je why de oplossing is voor al je problemen. We zullen je helpen van de daken te schreeuwen dat je er bent, je talent rond te strooien als confetti, maar zonder schreeuwerig over te komen. 

COMPANY VALUES

Waar wij voor staan

Bij SmitClub zijn we direct, doen we niet aan moe-tjes en durven we gezien te worden. We zijn niet zweverig maar wel open. Daarom voel je het meteen als we bij je passen. We hechten waarde aan de waarheid en maken zware dingen luchtig door humor. We zijn herkenbaar en vernieuwend. We zijn warm, daadkrachtig en kwetsbaar. We nemen ruimte in en zeggen wat we voelen.

Er is altijd genoeg

We zouden drie levens kunnen vullen met alle ideeën die we hebben. Er zijn daarom altijd genoeg deuren die we samen kunnen opentrappen. Door voorop te lopen in de webdesignwereld weten wij precies wat er in overvloed aan jouw voeten ligt en hoe je daarmee de markt bestormd.

Iedereen doet mee

Wij weten wie we zijn en iedereen is daarom welkom. Je trekt vanzelf de mensen aan die bij je passen als je uitzendt wie je bent. Wat Smit Club tekent is dat we onze verschillen als onze kracht inzetten. Het samenstellen van een uiteenlopende groep webwonders zorgt ervoor dat we elkaar aanvullen. Een groepje gelijkgestemden is hartstikke slaapverwekkend. Wij worden liever met onze haren een andere belevingswereld ingesleurd. Zo krijg je altijd meer van de wereld mee dan je alleen zou doen.

Uit de toon vallen

Het is eng om ergens voor te staan, dat weten wij als geen ander. Wij hebben het namelijk al uitgeprobeerd. Durf uit de toon te vallen, er lopen al genoeg mensen in de maat. Pak je ruimte online, slinger je business de markt op en je ziet vanzelf hoe alles met elkaar in verbinding staat.

Zonder blad voor de mond

Smit Clubbers hebben het hart op de tong. Omdat dat hart juist is wat ons drijft. Door open te communiceren en kwetsbaar te durven zijn, kom je verder met elkaar. Ook als je neus even de andere kant op staat. Jezelf zijn is ook het blad heel ver uit de buurt van je mond durven houden.

Tandje d’r bij
graag

Tandje d’r bij doen we voor al onze klanten. Iedereen wil de beste zijn. Dat is waarom je ambitieus bent. Wij hebben in de afgelopen decennia geleerd dat het loslaten van bewijsdrang je verder brengt. Zolang je maar je schouders eronder zet en doorpakt. Weet waar je voor staat en ga daar dan ook echt voor. We poetsen tot we jouw stip op de horizon zien verschijnen.

Grapjes zijn verplicht

Jezelf zijn is een flinke klus, daarom zijn grapjes bij Smit Club verplicht. Wij werken dan ook exclusief met de grappigste webwonders van Nederland.

onze oprichster & visionair

Marre vertelt je waar Smit Club begon

Zelluf doen. Dat begon ruim 40 jaar geleden en is nooit meer weggegaan. Al meer dan 20 jaar heb ik als ondernemer al veel verschillende rollen en bedrijven gehad. Sommige heel succesvol, anderen minder. Maar altijd bomvol ideeën en enthousiasme.

Ondertussen werk ik al weer jaren als webdesigner. Ik doe niets liever dan mensen helpen trots te zijn op hun bedrijf, of dat nou in de startblokken staat of al even meedraait. Mijn kracht ligt bij het creatieve praktisch maken. Bij het vertalen van een droom of visie van mijn klant in een goed converterende website. 

Want juist de visie van mijn klanten maakt mijn vak zo leuk. Welke richting willen ze op met hun bedrijf? En in hoeverre sluit dat aan bij de behoeftes van de consumenten? Bij het beantwoorden van deze vragen komen mijn trendvoelsprieten uitstekend van pas.

S8I7936
2
3

Het team van Smit Club bestaat uit freelancers en ondernemers die het leuk maken door zelf te stralen.

Onze telefoongesprekken met elkaar duren soms te lang en onze meetings zijn te amicaal, hard werken kunnen we als geen ander. Gelijkgestemd en anders. Met uiteenlopende kwaliteiten, ervaringen en verbeelding, dat is wat ons tekent. En bovenal: we hebben erg veel lol.

S8I7778

Senior Webdesigner

S8I8561

Branding Queen

S8I8227 2 1

Technische Heldin &
Divi Expert

selectie1 S8I8133 2 1 1

Communicatie adviseur & Copywriter

S8I8422

Webdesigner

S8I8376

Virtual Assistant

S8I8702

Copywriter

Deze prachtfoto’s van ons team zijn gemaakt door Manouk van DontSayCheese.

VOOR WIE DOEN WE HET ALLEMAAL

Welke van de twee ben jij?

We werken met verschillende soorten mensen en willen absoluut geen tunnelvisie. Kleurrijke ondernemers die het tijd vinden om zichzelf en hun bedrijf next-level te krijgen en webdesigners die zich wegwijs willen maken in het designer bestaan. Marre weet als geen ander hoe het is om aan het begin van je carrière de juiste richting te kiezen en deelt daarom graag wat haar daarbij geholpen heeft. Als creatieve mentor voor webdesigners (startend maar ook als je al even meedraait). Smit Club is er voor iedereen!

"
"

KLANTEN

Voor ambitieuze en kleurrijke ondernemers die klaar zijn voor een next-level website

Voor ondernemers die een website willen die geld verdient en nieuwe klanten aantrekt. Ondernemers die durven te investeren in zichtbaarheid en een basis nodig hebben om ‘zelluf’ de markt te veroveren! Want jij wilt de wereld veranderen of in ieder geval een stuk leuker maken!

WEBDESIGNERS

Voor webdesigners die meer vrijheid, flexibiliteit en financiele onafhankelijkheid willen

Voor webdesigners die inspiratie zoeken, willen klankborden en een online club zoeken die als thuiskomen voelt. Een netwerk waarbinnen zij zich veilig kunnen ontwikkelen. Stokken achter de deur, inspiratie, verbinding, groei en design kun je allemaal gewoon leren. Bij Smitclub krijg je simpel maar strategisch business advies en pak je slimme tools mee. SmitClub is voor webdesigners die minder willen werken en meer willen verdienen.

Elke zondag een gratis tip voor je webdesign business?