Nooit meer die saaie Lorum Ipsum graag

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik weet het – deze is echt een beetje voor de grapjes liefhebbers onder ons.

Want als er een ding saai is en je mooie ontwerp verpest op een website dan is het wel Lorum Ipsum tekst toch? BLEH 😞💤

Maar niet getreurd. Het stikt van de leuke alternatieven. Hierbij een paar van mijn persoonlijke favorieten.

🎨 Bob Ross Ipsum

Ik bedoel beter dan dit wordt het niet toch: “Decide where your cloud lives. Maybe he lives right in here. A big strong tree needs big strong roots. Just let go – and fall like a little waterfall.”. LOVE IT.

🏢 Office Ipsum

Deze is ook fijn hoor. Gooit er precies dat soort gepraat uit waarvan we ver zijn weggerend toen we voor onszelf begonnen. Heerlijke vergader praat.

Ze hebben ook nog een optie voor “Klant Ipsum” die NOGAL grappig is maar die ik toch niet zo snel in een ontwerp zou gebruiken dat nog naar een klant gaat 😆. Want wat dacht je van dit:
“I really like the colour but can you change it. I’ll pay you in a week we don’t need to pay upfront i hope you understand could you rotate the picture to show the other side of the room? and that’s great, but can you make it work for ie 2 please. Can you make it faster?”

🏴‍☠️ PirateIpsum

Deze moet je wel aanspreken. En ik spreek duidelijk geen “piraats” maar de website zelf maakt een hoop goed.

En dan is er nog Cheese Ipsum en zelfs een speciale voor Game of Thrones. Nou jij: heb je nog een goede voor ons in de aanbieding?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...