Niemand heeft aangeboren webdesign skills

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij wel eens gedacht dat je net zoveel talent zou willen hebben als die andere designer die je volgt? Dat je net zo creatief zou willen zijn of hun design skills bewondert?

Maar weet je wat het is?

Niemand wordt geboren met design skills. Echt niet.

Je moet eraan werken en je skills continue blijven bijspijkeren.

Ik zou wel een post willen schrijven met “de 3 geheimen om een betere designer te worden” maar zo werkt het gewoon niet. Als je ergens goed in wilt worden moet je oefenen, feedback krijgen en verwerken en verbeteren. En dat dan elke keer opnieuw. Geldt niet alleen voor het ontwikkelen van je design skills trouwens…..

Zou jij wel meer willen leren over hoe je dit oefenen dan kunt aanvliegen? Op welke manier je jezelf kan verbeteren?

Kijk dan eens bij Web Club: het mentorship programma voor webdesigners waarin we dit – en een hele hoop andere dingen – helemaal uitwerken met een groep gelijkgestemden.

Meer info vindt je hier.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...