BOUWEN AAN JE WEBDESIGN BUSINESS

Web Club: voor webdesigners die willen groeien.

Oke, je bent webdesigner,  je hebt misschien best wat opdrachtgevers en je vindt het werk nog leuk ook. Maar als je heel eerlijk bent, zou je dan niet eens willen doorpakken? Meer klanten werven, professioneler de boel organiseren, passief inkomen genereren? En hee, doe eens gek: aan het eind van de maand iets overhouden aan je werk? Web Club helpt je hierbij. Niet met zweverige oneliners en motivatiespeeches, maar door je aan het werk te zetten. Niet door te vertellen wát je moet doen, maar hoé.

ZO DOEN WE DAT

Praktische, strategische en slimme business tools voor webdesigners die

1

de bezem erdoor

Met behulp van acht modules ga je je hele business doorlichten en versterken waar nodig. Die zaken waar je nooit aan toe kwam, die gaan we nu ein-de-lijk aanpakken. Van een juridische basis (blegh) tot passief inkomen (yeah!). De bezem erdoor, de beuk erin : yes, you totally can.

3

WE ZIJN ER VOOR ELKAAR

Het runnen van een bedrijf is… tegen je beperkingen aanlopen. Dan kun je gaan zitten kniezen; het allemaal alleen doen (dat wordt huilen); óf een groep fijne vakgenoten om je heen verzamelen die je gaan helpen. Ik zou het wel weten. Weg met de tissues: Welkom bij de Club.

5

het zit ook tussen je oren

We gaan bouwen aan jouw business attitude, want je bedrijf groeit pas als jij dat doet. En als je denkt dat jij de enige bent die de zenuwen krijgt bij het idee van écht ondernemen? Nope. Maar, echt, je kunt veel meer dan je denkt. Je een beginner voelen, iemand die ‘maar wat doet’, shake it off.

“Ik ben Marre Smit, eigenaar van Web Club en ooit wilde ik alles zelf doen.”

907A7007

Ik weet hoe het is om je te verstoppen, om dingen weg te duwen. Dat heb ik zelf ook jarenlang gedaan, met verve en op alle mogelijke manieren. Stapje voor stapje ben ik daarmee gestopt. En dat was voor mij het begin van een grote verandering.

Om dat nooit meer te vergeten heb ik toen ook een tattoo van een pijltje laten zetten aan de binnenkant van mijn rechterpols. Dit is een liefdevol aandenken aan mijn eigen transformatie. Het gaat over vooruitgang, niet teveel hangen in dingen die wel of niet goed gaan. Cliché, ja totaal, maar het gaat toch echt om de reis. Fouten maken hoort erbij. Het mag.

Ik wil dat jij ook op die manier naar jezelf kunt kijken. Daarom wil ik mijn verhalen over grandioze successen en dik falen delen met jou. Dan kun jij het ondernemen – net als ik – allemaal zelf doen, maar zonder je alleen te voelen in je werk. En je kunt heel succesvol worden, want dat wil ik voor alle Web Clubbies.

Meer weten over mij? Per slot van rekening wordt ik straks degene die je regelmatig in je scherm gaat zien.

907A7007
SC Illo3

WEB CLUB

Hoe werkt dat dan precies in de praktijk?

Web Club heeft drie pijlers. Allereerst: leren in een live groepscalls (de modules) en masterclasses, daarnaast ondersteuning en 1-op-1 mentorship en last but not least: een community vakgenoten die elkaar écht helpt. Dus je gaat zelf aan de slag, krijgt begeleiding en tools en wordt onderdeel van een club mensen om nog de rest van je professionele leven mee te sparren.

907A6874 1

MODULES EN MASTERCLASSES

Binnen een maand of twee doorloop je acht modules met jouw groep. Dit is een hele praktische reeks workshops om jouw business ballen/tieten/x te geven. Dat is af en toe best aanpoten, maar ook vreselijk gezellig. Een stel vak/lotgenoten bij elkaar is gegarandeerd lol. Ook zijn er masterclasses met gastsprekers, over bijvoorbeeld  het AVG-proof maken van een website, socials en financiën.

MARRE SMIT 213

ONDERSTEUNING EN MENTORSHIP

Ik ben je stok achter de deur. Ik ga je stalken, zodat jij jouw doelen bereikt. We doen co-working sessies met de groep, live of via Zoom, om elkaar gemotiveerd te houden. En alle handige tools en templates, offboarding checklists en CSS snippets die ik je ga geven tijdens de groepscalls? Kan je gebruiken zolang je wilt.

907A7228 1

JOUW EIGEN COMMUNITY

Web Club is opgezet vanuit mijn persoonlijke overtuiging dat er genoeg werk is voor iedereen en dat elkaar helpen ons verder brengt. Web Club heeft een online omgeving – hosted op Discord – waar we elkaar treffen. Je kunt 24 uur per dag aan de bel trekken voor tips, je ei kwijt over een bloedirritante klant of vragen of iemand nog een leuke camping op Texel weet.

WAT ANDEREN ERVAN VONDEN

"Mijn prijzen zijn omhoog, het heeft me zelfverzekerder gemaakt en ik weet nu hoe ik klanten kan aantrekken."

IMG 5006

"Door Web Club heb ik het gevoel dat ik nu eindelijk naar een periode kan waarin mijn onderneming gaat groeien."

Untitled
Screenshot 2022 11 16 at 18.06.37
Screenshot 2023 04 13 at 09.32.20

"De kennis die ik in Web Club op doe is goud waard."

Screenshot 2023 01 02 at 15.04.08

"Ik voel me nu niet langer een imposter wanneer ik hogere prijzen vraag."

"Mijn webdesign & service  zijn inmiddels echt next-level."

Screenshot 2022 11 17 at 10.21.22

"Ambitieus, praktisch & realistisch: precies wat ik nodig had."

Screenshot 2022 01 28 at 20.06.48
Screenshot 2022 07 06 at 16.01.18

"Het heeft me zelfverzekerder gemaakt & ik kan beter mijn grenzen aangeven."

Screenshot 2023 04 13 at 09.33.34
Screenshot 2023 04 13 at 09.33.41

"Praktische, laagdrempelige coaching zonder poespas."

Screenshot 2023 04 10 at 15.49.04
Screenshot 2023 04 11 at 14.44.36

"Marre heeft extreem veel ervaring en creert een inspirerende club met gelijkgestemden"

Screenshot 2023 04 13 at 09.32.37
Screenshot 2022 07 06 at 16.01.42
Screenshot 2023 04 13 at 15.01.31
Screenshot 2023 04 13 at 09.33.29

"De humor in het serieuze programma houdt het ook lekker luchtig"

Screenshot 2023 04 13 at 09.32.49
Screenshot 2023 04 13 at 14.55.28

"Een boost in mijn zelfvertrouwen als webdesigner"

Screenshot 2023 04 11 at 14.44.22
Screenshot 2023 04 13 at 14.41.19

"Mijn prijzen zijn omhoog, ik heb mijn werkwijze aangepast wat echt super veeeeeeeeel tijd scheelt."

DE BEZEM ERDOOR

Acht modules om jou en je business te laten vlammen

Kom je bij Web Club, dan werk je met jouw groep een programma van acht modules af. Dat is – binnen een maand of twee – elke week een live groepscall via Zoom.

Module 1

Business Mindset

Voordat we beginnen gaan we eerst aan de slag met jou. Want je hebt ambities, doelen, dromen… En waarom is dat allemaal nog niet uitgekomen? Waarschijnlijk omdat jij jezelf in de weg zit. Wat wil je nou en wat houdt je tegen? Met beide poten op de grond gaan we dit fixen. Zodat jij die dromen kan waarmaken. 

Module 2

PAK JE KLANT

Oh, oh, klanten… Soms zijn het er veel te weinig en soms krijg je opdrachten die eigenlijk niet helemaal je ding zijn. Aangezien we werken aan je droombedrijf gaan we de boel eens omdraaien. Want welke klanten passen nu eigenlijk het beste bij jou? En, het belangrijkste: hoe en waar vind je deze mensen?

Module 3

je portfolio

Hoe creëer je een portfolio waarmee je je onderscheidt van andere webdesigners? Hoe zorg je ervoor dat jouw specifieke designkwaliteiten goed over de bühne komen? We bouwen een sterk portfolio dat de juiste klanten aantrekt die passen bij jouw unieke stijl en manier van werken.

Module 4

marketing & Sales

Ik weet het – jezelf verkopen, je wordt al ongelukkig als je er aan denkt. Een leuke instagrampost schrijven lukt nog wel, maar zo’n gladde salestijger worden, alsjeblieft… Gelukkig voor jou hoeft dat ook niet. Maar zonder marketing is ook geen optie. Ik ga je de technieken leren die zorgen dat jij voldoende werk binnenhaalt.

Module 5

tarieven

Hoe bepaal jij nu je prijs? Beetje door te vragen wat anderen vragen? In deze module gaan we werken aan hoe je gericht en slim je offertes opbouwt, dat gepuzzel met uurtjes los kunt laten en je omzetdoelen behaalt, zodat jij aan het eind van het jaar zingend naar je boekhouder kunt huppelen.

Module 6

AANBOD

Het is makkelijk om gewoon maar alles aan te bieden – maar wat vind jij eigenlijk leuk? Hoe stel je een goed website pakket samen? En op welke manier ga je je diensten aanbieden aan je klanten? Want die hebben geen idee wat CSS of SSL betekent dus het is zaak het zo te presenteren dat ze het wel begrijpen.

Module 7

Passief inkomen

Klinkt zalig he? Stel je voor: niet voor iedere euro weer opnieuw aan het werk en een constante stroom inkomsten. Jup, passief inkomen genereren is nice, maar daar komt heel wat bij kijken. Hoe je dit tóch voor elkaar bokst en welke opties je ervoor hebt, dat gaan we in deze module behandelen.

Module 8

PROCESSYSTEMEN

Een heldere ‘wie doet wat en wanneer’ bij iedere klant, dat maakt je werk een stuk efficiënter en overzichtelijker. En dat is niet alleen fijn voor jou, maar het voorkomt ook een hoop discussie met je klanten. Hoe je jouw werkprocessen laat draaien als een zonnetje? Ga je allemaal leren.

PRIVE MENTORSHIP

Ben jij ondernemer en wil je 1-op-1 aan de slag met jouw eigen vragen? Dat komt NOGAL goed uit , ik doe ook privé mentorships. Dit is maatwerk, dus geen flitsende infopagina voor jou. Mail me, dan praten we verder.

Web Club is helemaal jouw ding als…

JE EEN SERIEUZE BUSINESS WILT

Je weet het zelf ook wel, zoals je het nu doet is prima, maar het kan veel beter. Want webdesign op zich, dat is niet de uitdaging voor jou. Maar ondernemen, het bedrijf runnen, klanten binnenhalen, het financieel en juridisch echt op een hoger niveau tillen; dat is jouw volgende stap.

JE GELOOFT IN ECHTE SAMENWERKING

De kracht van Web Club is dat we elkaar veel gunnen. We strooien met gouden tips alsof het confetti is. Dus met elkaar delen wat je tarieven zijn, of een klant doorschuiven aan een ander omdat je geen tijd hebt, de laatste designtips: we helpen elkaar verder.

JE ZIN HEBT OM TE LEREN

Ik run nu alweer een tijd mijn eigen bedrijf, en ik weet nu dat er met de juiste aanpak een wereld te winnen valt. Leren, ontwikkelen, veranderen, daar moet je een tikje nerveus van worden maar vooral heel veel zin in hebben.

Want je kunt het, dat weet ik zeker.

BEN JE KLAAR MET ALLES ALLEEN DOEN? JOIN THE CLUB.

Join onze club

Shit. Te laat. De inschrijvingen zijn gesloten. Maar! Je kunt je nu alvast inschrijven voor de wachtlijst voor de volgende ronde die in de eerste helft van 2024 start. Dan hoor jij als eerste wanneer de deuren weer opengaan. Als je voor die tijd al vragen hebt, je weet me te vinden!

FAQ

Zoveel vragen!

Wanneer start het programma?

We gaan weer starten na de zomer van 2024. Bijna alle sessies zijn op vrijdagochtend. Wil je nu alvast zeker zijn van een plek? Mail me dan even op contact@smitclub.nl. Dan kan je voor een aanbetaling van 100€ je plek reserveren in de club - en zelfs nog voor de mensen op de wachtlijst jezelf verzekeren van. een plek!

Wanneer zijn de wekelijkse groepscalls?

De groepscalls zijn bijna altijd op vrijdagochtend. De masterclasses tussendoor zijn in afstemming met de sprekers, en dat varieert dus. 

Hoeveel kost deelname aan het Web Club programma?

De investering is (bij eenmalige betaling) €1397,-.

Hiervoor krijg je het volgende:

  • Wekelijkse groeps calls (met de mogelijkheid voor individuele vragen)
  • 3 Bonus gast masterclasses
  • Toegang tot de Web Club gang op Discord - ook na afloop van de sessies
  • Inclusief cursus materialen, worksheets en wekelijkse opdrachten
  • Een gratis 1:1 sessie met Marre
HOEVEEL TIJD PER WEEK BEN IK BEZIG MET WEB CLUB?

Dat is uiteraard aan jou, maar ik zou in de ruim twee maanden van de groepscalls rekenen op twee tot vier uur per week voor kijken en toepassen. Je volgt hier de modules en wat masterclasses. Maar natuurlijk geldt; steek je er serieus tijd in, dan haal je er serieus resultaat uit.

LEER IK OOK HOE JE WEBSITES KAN BOUWEN?

Nee. Dit mentorship gaat echt over het opbouwen van je webdesign biz. En tuurlijk, we behandelen ook design en CSS tips (we blijven webdesigner(d)s toch?) maar het echte bouwen kan je in dit mentorship niet leren.

IS HET ERG ALS IK EEN KEER EEN MASTERCLASS OF GROEPSCALL MIS?

Absoluut niet. Alles staat in de Web Club bieb 📚en kan je altijd terugvinden en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Maar..... live aanwezig zijn loont wel, want dan kan je altijd een hotseat krijgen waarin je je eigen situatie kunt toelichten en je persoonlijke vraag kan stellen.

Ik weet niet zeker of web club wat voor mij is, wat nu?

Laten we bellen, dan spreken we elkaar en kan ik je helpen een goede inschatting te maken. Als je niet matched zeg ik dat ook gewoon eerlijk, dan weet je dat alvast 😉

IK ZOU EIGENLIJK LIEVER 1-op-1 MENTORING WILLEN. KAN DAT OOK?

Dat kan zeker en er zijn twee opties. Ofwel je kiest voor het prive mentorship - dan stellen we samen een programma samen wat perfect aansluit op jou vragen en wensen. Het beste is om dan even een gratis call in te plannen om de mogelijkgeden door te nemen. 

Maar ook een gewoon een losse mentorsessie boeken kan ook. Als je een vraag of onderwerp hebt waar je even dieper op in wilt gaan. Die kan je inboeken wanneer het uitkomt. Regel je hier

ZIJN DE KOSTEN VOOR WEB CLUB AFTREKBAAR?

Omdat dit een cursus is voor je eigen bedrijf als webdesigner is het aftrekbaar van de belasting 🙌💰, vaak tot wel 80%. Check wel altijd even hier voor de laatste stand van zaken (regels veranderen nog wel eens) bij je accountant hoe dat precies zit in jouw situatie.

En ook nog erg tof: je kan voor Web Club gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Met deze regeling kan je tot wel 1/3 van je investering in je eigen ontwikkeling als ondernemer teruggestort krijgen op je bankrekening. Niet gek toch? Meer info vind je hier.

Met hoeveel mensen zit ik in een groepje?

Tussen de vijf en tien deelnemers vormen samen een groepje. Er zijn altijd intake calls om het niveau van iedereen goed in te kunnen schatten en zo te zorgen dat iedereen een beetje hetzelfde startpunt heeft.

Ehm, niet om arrogant te doen, maar kom ik bij allemaal beginners?

We zorgen dat iedereen in een groepje komt dat aansluit bij het eigen niveau. Dus newbies bij newbies, doorstarters bij doorstarters. Je voelt je helemaal op je plek.

Ehm, niet dat ik nog niks kan, maar ben ik straks niet het sneue groentje?

Nope. Web Club is gek op groentjes. We zorgen dat je met gelijkgestemden in een groepje komt. Ben jij pas net bezig en heb je nog slapeloze nachten over hoe je je volgende klant kunt binnenhalen? Wees welkom.

Kan ik extra 1-op-1 sessies boeken?

Ja hoor, dat kan. 

HOE SNEL boek IK RESULTAAT?

Dat hangt echt helemaal van jezelf af. Het heerlijke van dit programma is dat als jij het serieus aanpakt, dat je vrij snel resultaten zult zien. Maar je zult het wel moeten doen. Het gaat niet vanzelf 🤓😀. Maar we zijn er om je te helpen, every step of the way!

Ik werk vanuit het buitenland, hoe doe ik dat met tijdszones?

Digitale nomad dat je d’r bent! Meestal valt hier prima omheen te werken - mail voor details - dus kom erbij en maak de groep jaloers met al je foto’s van Bali en de Outback.

WAT IS DE REFUND POLICY?

Omdat het mentorship een digitaal product is bieden we hiervoor geen refunds aan.

Ik zou heel graag meedoen, maar eh… ik kan het nu niet betalen.

Dan zou je wel eens geluk kunnen hebben. Want wist je  dat we ook altijd een plekje reserveren voor iemand die deelname aan Web Club heel goed kan gebruiken, maar (nog) niet kan betalen? Meedingen naar die plek? Aanmelden doe je hier

Liever zeker van een plekje zijn maar niet het volle pond betalen? Als je je aanmeld voor de Werktuig PPO regeling krijg je 1/3 van je investering terug. 

BEN JE KLAAR MET ALLES ALLEEN DOEN? JOIN THE CLUB.

Join onze club

Shit. Te laat. De inschrijvingen zijn gesloten. Maar! Je kunt je nu alvast inschrijven voor de wachtlijst voor de volgende ronde die in de eerste helft van 2024 start. Dan hoor jij als eerste wanneer de deuren weer opengaan. Als je voor die tijd al vragen hebt, je weet me te vinden!