Laat je creativiteit de vrije loop: ontdek leuke designelementen met deze Canva-zoektermen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ben je ook wel eens verdwaald in de bodemloze put met ontwerp elementen in Canva? Geen zorgen, I got you covered.

Want als je goed weet welke zoektermen je moet gebruiken, kan je de leukste ontwerp elementen zo vinden. En je raad het waarschijnlijk al: Ik heb een paar geheimen achter de hand die ik graag met je wil delen!

Hier zijn enkele zoektermen die je in Canva kunt gebruiken om leuke ontwerpelementen te vinden (en ja, zoeken met engelse termen werkt beter!)

 • Fun
 • Playful
 • Quirky
 • Cartoon
 • Whimsical
 • Bright
 • Colourful
 • Festive
 • Celebration
 • Party
 • Vintage
 • Nostalgic
 • 80s
 • 90s
 • Retro patterns
 • Bold colours
 • Pop art
 • Comic book
 • Retro gaming
 • Neon

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...