“Ik wil wel meedoen met Web Club maar ik heb daar nu echt het geld niet voor.”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik kan me heel goed voorstellen dat je als (beginnende) webdesigner geen zakken geld hebt liggen om te investeren in je eigen groei en die van je bedrijf.

Maar heb je wel eens nagedacht over de manieren waarop een investering als deze je ook geld gaat opleveren?

Want dat is natuurlijk altijd het doel van een investering, dat je er financieel (en mentaal) van groeit.

Te vaak blijven we steken bij “Oh nee dit geld durf ik er niet aan uit te geven”.

En dus blijf je doen wat je altijd al deed. Elke keer als je een nieuw voorstel voor een klant moet schrijven, is de backspace knop een van de favorieten op je toetsenbord.

Je blijft werken met klanten die je grenzen niet respecteren. Doet altijd nog even “dat ene kleine dingetje” gratis voor je klant – want oh wee als ze slecht over je gaan spreken.

Je blijft prijzen vragen voor je designs waarvan je eigenlijk van te voren al weet dat je iets meer buffer erin had moeten plannen voor als er extra vragen of aanpassingen komen.

Maar wat als we het nou eens van de andere kant bekijken. En gaan bekijken wat het je kan opleveren als je er wel voor kiest. Omdat je hogere prijzen durft te vragen voor je werk bijvoorbeeld? Omdat je een strak proces hebt staan waardoor je lopende projecten veel sneller kan afronden?

Want vaken denken we niet aan deze dingen. Vergeten we wat het kan opleveren en zien we alleen maar de cash-out op dit moment. En dat is gewoon zonde. Twijfel je nog? Kijk dan maar eens hier wat anderen zeggen over Web Club. 

Of laten we anders even bellen. Klik hier om een afspraak te plannen.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...