Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het is een vraag die ik wel vaker krijg: hoe lang duurt het om een website te ontwerpen?

Afhankelijk van de complexiteit en de grote van het project varieert dat bij mij van een paar weken tot een paar maanden.

Maar voordat ik start met nieuwe klanten geef ik altijd een heldere project planning aan. Zodat ze weten waneer ze iets van me kunnen horen.

Dat proces ziet er – ongeveer – zo uit.

Onderzoeken en plannen (meestal 1-2 weken)

In deze fase doe ol uitgebreid onderzoek naar het bedrijf, de concurrentie en de doelgroep. En maken we een creatieve briefing en project plan.

Concept ontwikkeling (meestal 2-3 weken)

In deze periode zijn we met name aan het brainstormen en verschillende design concepten aan het verzinnen voor de website.

Design development (meestal 1-2 weken)

Nu gaan we met het gekozen concept aan de slag en begint het bouwen van de website.

Implementatie (meestal 1-2 weken)

Nu gaan we alle pagina’s bouwen en alles uit de concept en design ontwikkeling toepassen. Als laatste is er dan aandacht voor de mobiele website en maken we natuurlijk een feestje van de lancering van de site!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...