Hoe je verkoopt om op socials zonder je salesy te voelen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het allerbelangrijkste dat mijn blik op marketing via social media veranderd heeft is hoe ik er zelf naar keek 👀 .

Je bent niet aan het verkopen maar aan het DIENEN.

En als je je publiek dient op een manier die authentiek is en hen echt helpt, dan zullen ze vanzelf graag bij je willen kopen. En heb je dus geen salesy trucjes nodig.

Ik licht het nog wat verder toe, dus zorg ervoor dat je deze post bewaard😉

  1. Wees betrokken
  2. Deel waarde
  3. Wees een expert
  4. Deel testimonials
  5. Inspireren & vertel
  6. Geef oplossingen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...