Hoe je kunt stoppen jezelf te vergelijken met andere ondernemers

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ben je wel eens in die negatieve spiraal beland waarin je je biz gaat vergelijken met anderen? Ik zeker wel. Er zijn een biljoen webdesigners in de wereld en soms voelt dat overweldigend.

Op de dagen dat het meisje in mij zich aan het vergelijken is met anderen probeer ik mezelf te herinneren aan de volgende dingen…

❤️ Mijn eigen idee van succes
❤️ Waarin ik me onderscheid van anderen
❤️ Gewoon mezelf zijn
❤️ Mijn concurrenten zijn niet mijn vijanden

….En dan eet ik vaak wat chocola (liefst Maltesers) 😂

Ik ben heel benieuwd, wat doe jij om het monster van vergelijking in jezelf tegen te gaan?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...