Hoe je je merk menselijker maakt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Er is een quote van Seth Godin die me altijd is bijgebleven en die is: “Mensen kopen geen goederen en diensten, ze kopen relaties, verhalen en magie.”

Maar wat betekent dat eigenlijk? Nou….

Het betekent dat als je wilt dat mensen je inhuren of je product kopen, je zelf ook als mens moet verschijnen en je feed moet vullen met verhalen en magie ✨

Dit zijn mijn top 3 tips om je merk en bedrijf menselijker te maken.

Laat je me weten of/welke van deze dingen momenteel doet?

Vertel verhalen

Verhalen zijn de beste manier om je merk menselijker te maken, omdat ze je publiek iets laten voelen. Dit kan een transformatieverhaal zijn over jezelf van een klant. Wil je nou meer leren over hoe je dit doet? Volg dan zeker de sessie van @makeitastory op de gratis summit voor webdesigners.

Laat je gezicht zien

Mensen willen van mensen kopen, dus het is belangrijk om je gezicht te laten zien en ervoor te zorgen dat je je niet achter je merk verschuilt. Overal foto’s van jezelf dus graag!

Wees authentiek

Je hoeft je niet op een bepaalde manier te gedragen om succesvol te zijn, het enige wat je hoeft te doen is 100% jezelf zijn. Wees niet bang om mensen de echte jij te laten zien met al je eigenaardigheden. Vinden mensen je raar? Ben jij altijd een beetje extra? Own it!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...