Hoe je je eigen idee van succes kunt achterhalen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het heeft echt wel even geduurd voordat ik al het geweld van de ondernemerswereld kon uitsluiten en heel helder kreeg wat MIJN idee van succes inhoudt.

Gedurende een lange periode heb ik mezelf doelen gesteld op basis van wat ik hoorde dat succesvol zou zijn, in plaats van wat ik zelf als succesvol beschouw.

Maar vandaag de dag verlies ik mijn succes niet uit het oog en voel ik geen drang meer om mijn eigen pad met dat van anderen te vergelijken.

Worstel jij met ontdekken wat je eigen idee van success is? Hier zijn drie grote vragen die je kunnen helpen om wat helderheid te krijgen.

Hoe ziet je droom dag/week eruit?

Je bent je eigen bedrijf begonnen voor de vrijheid & flexibiliteit dus waarom zou je niet werken wanneer je wilt en je droomleven leven?

Hoe voelt “Ik heb het geflikt” voor jou?

Dat kan een specifiek bedrag op je bankrekening zijn, vet veel met vakantie gaan of een nieuwe auto kopen.

Welke valse overtuigingen heb ik over succes?

Deze kan tricky zijn. Maar tegelijkertijd is het een topvraag om jezelf uit te dagen al die doelen te ontdekken die eigenlijk helemaal niet je eigen doelen zijn.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...