Hoe ik sh*t gedaan krijg 💩

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Net als de meeste mensen heb ik vlagen waarin ik productief als een malle ben, en tijden waarin het minder is. In de afgelopen jaren heb ik een paar tips & tricks ontdekt die me helpen om de productiviteit lekker aan de gang te houden – en om sh*t gedaan te krijgen.

Benieuwd welke dat zijn?

Ik hou mijn doelen klein

Als ik een to do lijst heb die te groot is raak ik er altijd een beetje door overwhelmed. Dus probeer ik elke dag een klein & haalbaar to do lijstje te maken (lang leve de Plenda!). Alles wat ik dan ook nog kan doen is een bonus.

Ik doe – soort van – aan time-blocking

Ik ben bepaald niet strikt met time-blocking maar ik probeer wel altijd mijn email maar twee keer per dag te checken en te beantwoorden. Das mijn enige poging om niet constant afgeleid te worden.

Ik werk als ik het meest productief ben

Dat betekent voor mij: ‘s morgens werken en ‘s middags calls doen. Op die manier krijg ik het meeste gedaan en verlies ik niet de meest productieve momenten van mijn dag.

Hoe blijf jij productief? Ben heel benieuwd naar je tips

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...