GROENE VLAGGEN bij klanten!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het gaat natuurlijk heel vaak over rode vlaggen in ons vak als designers. Maar er zijn ook een paar GROENE VLAGGEN 💚 van klanten die mij super enthousiast maken om met iemand samen te werken. Dit zijn altijd mijn beste projecten!

Ben jij een groen-vlag klant? 💚

Plan dan een afspraak via mijn website. Dan gaan we samen designmagie maken.

De klant heeft een duidelijke visie 💚

Wanneer een klant een duidelijke visie heeft van wat hij/zij wil, wordt het ontwerpproces NOGAL een stuk soepeler en efficiënter. Als ontwerper geeft het zoveel voldoening om de visie van een klant tot leven te brengen. Dat is wat ik het liefste doe.

‌De klant waardeert design & snapt de waarde ervan 💚

Werken met een klant die design waardeert en het belang ervan begrijpt, is zo verdomd prettig. Het stelt mij als ontwerper in staat om mijn creatieve kracht te benutten en iets echt indrukwekkends te creëren.

De klant staat open voor samenwerking 💚

Samenwerking is misschien wel het allerbelangrijkst in elk ontwerpproject. Werken met een klant die openstaat voor samenwerking leidt eigenlijk altijd tot een succesvoller resultaat. Het stelt mij als ontwerper ook in staat om te leren van de expertise en ervaring van mijn klant.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...