Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt?

Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt!

Het is reuze belangrijk om – naast een goeie freebie – ook een kick-ass visual te creeren om de aandacht van je lievelingsklanten te trekken.

U vraagt, wij draaien: ik heb een gratis mock-up canva template voor je. Het enige wat je hoeft te doen is de afbeeldingen van je freebie erin te laden en dan ben je klaar om het te gaan promoten!

Regel je gratis freebie Canva template.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Brand guidelines – wat zijn het & waarom heb ik ze nodig?

Heb je wel eens een ontwerper horen zeuren over hoe belangrijk brand guidelines zijn? Terwijl jij dacht waar heeft hij/zij/x het over? 🤔 No worries, ik ga het simpel voor je maken. Dus, wat zijn nou eigenlijk die mysterieuze Brand Guidelines? Bekijk ze als de...