Geloof me, deze ga je opslaan!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Soms wil ik gewoon even een afbeelding croppen of resizen zonder dat ik wil wachten totdat Photoshop eindelijk opgestart is…. 🤣

Dus dan ga ik altijd online en gebruik ik deze MEGA handige online tool. En is nog gratissshhh ook. Je kan er afbeeldingen mee croppen, de afmetingen aanpassen, roteren, converteren naar .jpg en nog veel meer.

Lekker snel & makkelijk dus.

Kijk maar eens.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...