GEEN CLUB ZONDER VOORDEEL

Wij delen tips als monstertjes bij de Douglas.

We hebben namelijk kasten vol met testers die je op weg helpen naar jouw oogverblindende zichtbaarheid. Tipje van de sluier? We mogen best wat toffer doen met onze talenten. Het leven is te kort om bescheiden te zijn, zeker als designer en leuk mens. Strooi je waarde rond als confetti, we willen jou vinden dus maak je vindbaar!

Gratis Canva templates

Het is vaak een eeuwig durende strijd: de socials. Hoe vaak moet je posten? Wat moet je in hemelsnaam posten? En dan ook nog: hoe moet het eruit komen te zien?

Met dat laatste kunnen we je heel goed helpen met deze freebie. Een hele set canva templates die je alleen nog maar even in kleur en fonts hoeft aan te passen naar je branding. En dan downloaden en posten maar.

Website Content Planner

Het allerbelangrijkste dat je nodig hebt om te starten met een webdesign is content. En laat dat nou net hetgene zijn waar je vaak het langst op moet wachten…

En tja, zonder content kan je niet starten.

Geen zorgen, ik heb een simpele maar super handige website content planner voor je die je kan delen met je klanten. Op die manier krijg je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met ontwerpen.

Want half werk daar houden we hier niet van.

Lievelingsklant werkblad

Ik weet dat het eng kan zijn om voor een “lievelingsklant” te kiezen en alleen aan hen te verkopen, maar geloof me, als je dat doet, wordt het runnen van een succesvolle biz zooooo veel makkelijker.

Als je een generalist bent, is het gemakkelijk voor mensen om je over het hoofd te zien, maar als je een expert bent op een specifiek gebied, word je een magneet voor die mensen 🧲

Als je het gevoel hebt dat je wat meer duidelijkheid nodig hebt, download dan hier mijn gratis lievelingsklant-werkblad!

Gratis Mock Up image

Je hebt flink wat tijd gestopt in het maken van een toffe lead magnet (a.k.a. freebie) voor je lievelingsklanten. En nu is het tijd om die te gaan promoten. Zonder teveel van de inhoud weg te geven natuurlijk. Maar wel zodat je laat zien hoe mooi ‘ie is geworden.

Kan gewoon. Ik heb een tof mock-up template voor je. Hoef jij alleen nog je mooie branding erop toe te passen en klaar ben je!

Brand Clarity werkboek

Als het op je bedrijf aankomt, skip jij dan meestal al het fundamentele gedoe om meteen met de “leuke” dingen aan de slag te gaan?

Je weet wel, lekker je kleurtjes uitkiezen voor je logo voordat je precies hebt bedacht wat je nou precies gaat doen? Als je je bedrijf zo achterstevoren benaderd bewijs je jezelf echt geen dienst.

Gebruik een kopie van mijn gratis brand clarity werkboek om helderheid te krijgen over: je zakelijke why, je authentieke stem, je lievelingsklant en om visuele inspiratie te vinden.

Discovery Call vragenlijst

Je portfolio staat er strak bij, je mond op mond reclame doet zijn werk en nu staat er een discovery call in je agenda. Zo eentje waarvan je potentiële klant er twee of drie (althans dat hoop ik voor hen) gepland heeft staan. Aan jou de schone taak om ze helemaal omver te blazen nog voordat je ook maar een sectie van de website hebt ontworpen. Daar gaat deze lijst je bij helpen.

Tips voor je eigen website

Hoe zorg je ervoor dat je geen superslome website krijgt? Wat moet je doen als je website gehacked is? Hoe zorg je nou voor een professionele look & feel? Wat heb je eigenlijk helemaal niet nodig op je website? Welke trucs kan je toepassen om een goed converterende website neer te zetten? Tussen onze tips voor je eigen website vindt je het antwoord op al deze vragen – en meer!

Tips voor webdesigners

Je bent gaan ondernemen om je vrij en autonoom te voelen, maar is dat ook je realiteit? Jezelf promoten, onderhandelen, administratie, niemand heeft je dáár op voorbereid. Hoe zorg je nou dat je de vrijheid hebt om je werk in te delen zoals jij dat wilt én de prijzen durft te vragen die je waard bent? Onze gratis blogs voor webdesigners staan bomvol tips.

Merk Consistentie Checklist

Rome is niet in één dag gebouwd en merkherkenning en vertrouwen ook niet. Om een solide merk te creëren dat vertrouwen geeft en ervoor zorgt dat je gezien wordt, moet je merk consistentie hebben.

Ik heb een gratis checklist voor je gemaakt om je te helpen die consistentie overal door te voeren.

Web Design & Dev woordenlijst

Als je het ontwerpjargon niet goed kent, kan een gesprek met een potentiële klant soms een best verwarrend zijn. Want of jij weet niet waar ze het over hebben, of de klant begrijpt totaal niet wat je bedoeld.

Daarom heb ik deze uitgebreide woordenlijst voor je samengesteld.

Om je te helpen bij het begrijpen van de terminologie, zodat je zelfverzekerd kunt samenwerken. En misschien wel hier en daar met een term kan strooien zodat je klanten merken dat je echt weet waar je het over hebt 😜.