Dit zijn de redenen waarom jij nog niet je droom-webdesign-bedrijf aan het runnen bent 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Het is nooit tof om je te realiseren dat het bedrijf van je dromen niet degene is die je op dit moment aan het runnen bent. Misschien ben je wel aan het struggelen om de juiste klanten te vinden of heb je het gevoel dat een stabiel maandelijks inkomen nog een ver van je bed show is.

Ik snap wat je bedoeld. Been there. Wij allemaal wel.

Nou zijn er volgens mij 3 dingen die je direct kan doen om een stap dichter bij je droombedrijf te komen.

1️⃣ Zorg voor een professionele, consistente branding & website

Ik snap het wel, bij de loodgieter lekt de kraan en zo. Maar je eigen branding en website zijn misschien wel de belangrijkste die je maakt. Het moet een voorbeeld zijn van je beste werk en dus is het heel belangrijk om hier genoeg tijd in te steken. Doen dus.

2️⃣ Zorg ervoor dat je pakketprijzen hebt

Dit is heel belangrijk omdat je met pakketten een bepaalde waarde kan meegeven aan je prijzen. Zodat mensen denken: WOW, krijg ik dat allemaal voor die prijs?! Veel beter dan op je website vermelden dat je prijzen beginnen vanaf €X.

3️⃣ Je werkt nog op een old-school manier

Nog steeds heen en weer aan ‘t mailen om een afspraak te maken met klanten? Hallo Calendly! Nog steeds elke aanvraag voor een website individueel aan het terugmailen met je intake vragen en prijslijst? Uhm….. automatiseren die hap.

Meer van zulk soort simpel & strategisch business advies & tools? Schrijf je dan nu in voor Web Club.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...