Dit is GELUL

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als ik nog een andere ondernemer hoor ouwehoeren over hun “6-figure-business dan ga ik echt……

Maar even serieus. De druk die er online heerst om 10K maanden te hebben. Is echt GELUL. En wel om deze drie redenen.

Alleen jij weet wat je nodig hebt om het leven te lijden dat jij wilt.

Dat hangt af van waar je woont, de _lifestyle_ die je wilt en dit ziet er voor iedereen anders uit. En dat is prima. Maar over de uitgaven hoor je niemand. Want dat inkomen van 100K per jaar? Daar horen ook minstens 40K kosten bij. Dus ja dan is het gelul als je het hebt over _6 figures_ verdienen toch? Als jij 12 uur per dag werkt om zoveel te verdienen, is dat dan succes? Ook. Geld is belangrijk. geld geeft vrijheid. Maar geld is niet alles. Dus dat gelul over 10K maanden? Is maar een gedeelte van de waarheid.

Stel jezelf in plaats daarvan de vraag; wat betekent succes voor jou?

Wat heb jij nodig om gelukkig en voldaan te zijn? Hoeveel uur wil je dan werken? En misschien wel belangrijker: hoeveel uur wil je vrij zodat je kan genieten van het leven waar je zo hard voor werkt? Als je niet vaststelt wat succes voor jou betekent, blijf je jezelf altijd vergelijken met de verwachtingen van een ander.

Voor mij is vrijheid een groot onderdeel van succes.

Vrijheid om te stoppen met werken als de zon schijnt. Om mijn kinderen van school te halen. Om zoveel mogelijk met vakantie te gaan. Vrijheid om al die dingen te doen die ik leuk vindt.

Dus, voel je niet mislukt als je die financiële doelen van iedereen op insta nog niet haalt. Want ze zijn dus GELUL.

Jaag liever je eigen dromen na.

 

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...