TIJD VOOR EEN UPGRADE

Je bent niet zoals iedereen. En je wilt er niet uitzien zoals iedereen.

Daarom wil jij een website die de mensen achter de schermen tot leven brengt. We werken nou eenmaal graag met leuke mensen. Door jezelf te zijn filter je daarom vanzelf weg wie er niet bij je passen. Je design visualiseert je persoonlijkheid en dat is juist als bedrijf mega belangrijk.
.

HOE HET WERKT

Ons unieke designproces

1

Samenwerken

Wat ons betreft gaat het allemaal over jou en je bedrijf. Met behulp van een een aantal oefeningen en een uitgebreide vragenlijst zorgen we ervoor dat onze neuzen dezelfde kant opstaan en we je doelgroep goed in kaart brengen.

2

STRATEGIE

Hier begint het echt leuk te worden. Want een strak uitgestippelde strategie is de kern van een vlammend design. Ook je visuele identiteit nemen we hier onder de loep en we creëren een unieke en samenhangende look & feel.

3

DESIGN

Je merk is zoveel meer dan alleen een tof logo en een paar mooie kleuren. De hele ervaring telt. In deze fase ontwerpen we een online clubhuis, waar je bezoekers levenslange fans van worden en waarmee jij goed geld kunt verdienen. Een toffe website houd je bedrijf gezond!

4

OPVALLEN

Tegen de tijd dat we klaar zijn weet jij precies hoe je je klanten het beste kunt aanspreken. Je kunt zelf snelle aanpassingen aan je website maken en weet ook welke tools je kunt inzetten om te blijven groeien. Zo steek je je knappe kop boven het mediaveld uit.

DESIGN VOOR GROEI & CONVERSIE

Het is tijd om knaken te gaan verdienen met je website

Branding & Webdesign

Voor design dat prikkelt. Wij maken webdesigns voor ondernemers die weten wie ze zijn en vinden dat zij gezien mogen worden. Voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap. Voor verlegen mensen die weten wat ze waard zijn, of extraverte merken die weten dat bij je essentie blijven genoeg is om succesvol te zijn

Branding zorgt ervoor dat we jouw merk tot leven brengen. Met de ontwikkeling van jouw huisstijl geven we je merk vorm. Dit doen we niet alleen zodat jij met 100% trots achter je merk staat, maar vooral om jouw ideale klant aan te trekken. Met branding maak je namelijk van je merk een magneet! Zo kan jij doen waar je goed in bent, terwijl jouw branding en website kansen aantrekt.

One Page Website

Heb je geen poespas nodig en wil je gewoon een ijzersterk visitekaartje? Maak dan een one-pager waarmee jouw klanten en partners je serieus nemen. Voor jou bouwen we een knallende one-page website die jouw branding en merkbeleving de wereld in lanceren.

In één oogopslag overtuigen. Met een onepager, ook wel mini website genoemd, laat jij jouw bezoekers in één klap zien dat jij bent wat zij zoeken. Omdat jij een online visitekaartje verdient die mensen raakt. Ideaal voor ondernemers die zichtbaar willen zijn, maar geen uitgebreide website nodig hebben.

Website
Roast

Je hebt vast wel eens een roast gezien. Comedy Central is niet de enige.

Jij kunt bij Smitclub je website laten roasten! Bij een website roast wordt jouw hele website onder de loop genomen. We kijken waar het tekortschiet, schuurt en werkt. We maken een analyse en vertellen je wat er nodig is om jouw website te laten vlammen. Leads en sales halen uit je website kun je namelijk alleen als je doelgroep zich in jou herkent.

Je kunt een fantastisch product hebben maar als jouw verhaal niet duidelijk uit de verf komt kun je niet verbinden. Wij helpen je daarom met verven!

We zijn een flink aantal levels omhoog gegaan als bedrijf

Het is een feest om met Marre en haar team samen te werken. Snel, duidelijk en meedenkend. We hebben onze website door Marre's team laten vernieuwen en het voelt echt alsof we een flink aantal levels omhoog zijn gegaan qua ondernemerschap.

Webdesigners die snappen wat jij als klant zoekt, zijn zeldzaam. Marre is zo’n zeldzaamheid.

Op zoek naar een nieuwe en functionele website zette Marre de stappen die we nodig hadden om tot een eigentijds en prachtig resultaat te komen. Altijd een stap vooruit, adequaat en snel. Haar kennis is onmisbaar geweest, haar enthousiasme en betrokkenheid erg gewaardeerd. 

With the utmost ease and comfort, Marre designed my new website and I couldn’t be happier.

The website turned out to be cool, sufficient, easy to use and most of all ‘me’. Working with Marre is a similar pleasure; she’s fast, clever and knows how to deliver. So in case you need anything concerning your online communication, you need Marre.

Gezellig, geduldig & gedreven

Gezellig, geduldig en gedreven - dat zijn toch wel de eerste 3 typeringen waar ik aan denk als ik de samenwerking met Marre moet omschrijven. Precies op het juiste moment tegengas geven met onderbouwd advies of meebewegen richting een creatieve ingeving, dat is een talent dat niet velen gegeven is. Mag ik je veel plezier wensen wanneer je met Marre gaat samenwerken? Want het is geen 'als', het is een 'wanneer', dat weet ik zeker!

SC LogoRGB LogoVert White e1647357869371

Jij wilt een website die je geld oplevert. Wij willen dat jij van het beeldscherm spat.

screencapture benerwegvan nl 2023 12 02 15 00 09 2
Smukrecreatie 1
screencapture landhoeve nl 2023 04 07 12 43 56 min