De meest gestelde vragen over Web Club

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Hoe snel zal ik resultaat zien als ik start met Web Club?

Het is een vraag die ik wel vaker hoor. En een hele goeie, want die output is natuurlijk waar het om gaat. Anders kan je er net zo goed niet mee beginnen 🙃.

Het eerlijke antwoord is dat het echt helemaal van jezelf afhangt. Het heerlijke van dit programma is dat als jij het serieus aanpakt, dat je vrij snel resultaten zult zien. Maar je zult het wel moeten doen. Het gaat niet vanzelf 🤓. Maar we zijn er om je te helpen, every step of the way!

En als we toch bezig zijn – hierbij een overzicht van de meest gestelde vragen over Web Club.

⭐️ Wanneer start het programma?

We gaan starten op maandag 9 mei. Het wekelijkse programma ontvang je nadat je je hebt aangemeld. Maar je kan hier alvast een kijkje nemen wat je kunt verwachten. En hier zie je wat de extra’s zijn.

⭐️ Leer ik ook hoe je websites kan bouwen?

Nee. Dit mentorship gaat echt over het opbouwen van je webdesign biz. En tuurlijk, we behandelen ook design en CSS tips (we blijven webdesigner(d)s toch?) maar het echte bouwen kan je in dit mentorship niet leren.

⭐️ Is het erg als ik een keer een masterclass of groepscall mis?

Absoluut niet. Alles staat in de Web Club bieb 📚en kan je altijd terugvinden en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Maar….. live aanwezig zijn loont wel, want dan kan je altijd een hotseat krijgen waarin je je eigen situatie kunt toelichten en je persoonlijke vraag kan stellen.

⭐️ Hoeveel tijd per maand ben ik bezig met Web Club?

Tja. Die vind ik lastig. Want hoe meer tijd je erin steekt, hoe meer je eruit kan halen. Maar het minimum aan tijd dat je beschikbaar moet hebben is toch wel een paar uur per maand om de masterclasses te volgen en te implementeren.

⭐️ Kunnen we een keertje bellen om te kijken of Web Club voor mij geschikt is?

Tuurlijk! Ik vind het altijd tof om te horen waar je nu staat en waar je naar op zoekt bent. Plan hier een afspraak in mijn agenda en dan hebben we het er even over. En geloof me, als ik denk dat Web Club niet voor jou is dan zal ik dat je ook zeggen! Iets met een hart op een tong en zo… 😀

⭐️ Zijn de kosten voor de cursus aftrekbaar?

Omdat dit een cursus is voor je eigen bedrijf als webdesigner is het aftrekbaar van de belasting 🙌💰, vaak tot wel 80%. Check wel altijd even de laatste stand van zaken (regels veranderen nog wel eens) en/of bij je accountant hoe dat precies zit in jouw situatie.

En ook nog erg tof: je kan voor Web Club gebruik maken van de Werktuig PPO regeling. Met deze regeling kan je tot wel 2/3 van je investering in je eigen ontwikkeling als ondernemer teruggestort krijgen op je bankrekening. Niet gek toch? Even Werktuig PPO googlen en dan vind je zo alle info. Of stuur me even een email dan stuur ik je de link.

⭐️ Is Web Club alleen voor beginners?

Nee hoor, zeker niet! Hoewel alles in Web Club nieuw zal zijn voor beginners is het ook voor de meer gevestigde designers een heerlijke plek om te vertoeven. Maandelijkse sessies met experts, een community van gelijkgestemden en templates die je werk allemaal makkelijker maken. Voor ieder wat wils!

⭐️ Wat als ik in een andere tijdzone zit?

Good for you! Het digtal nomad leven lijkt me zo te gek! Als je (tijdelijk) in een andere tijdzone zit is dat geen enkel probleem. je kan de masterclasses terugkijken wanneer je wilt en mocht je een specifieke vraag hebben dan kunnen we die ook in de call beantwoorden zodat je dat later terug kunt zien.

⭐️ Waar kan ik me inschrijven?

Kijk. Jij bent in ieder geval niet iemand die zich klein houdt of wacht tot kansen op magische wijze verschijnen. Je pakt ze gewoon 🔥🚀😀. My kinda person! Inschrijven doe je hier. Je hebt tot eind van de maand de tijd.

⭐️ Staat je vraag er niet tussen?

Boek dan gerust even een vrijblijvende call in. Kijken we meteen even of het programma ook echt geschikt voor jou is.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...