De ins en outs van discovery calls

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je hebt vast wel eens gehoord van discovery calls!

Het is een fantastische kans voor potentiële klanten die mijn website hebben gevonden om een gratis gesprek van 30 minuten met mij in te plannen.

Via Zoom kletsen we en leren we elkaar een beetje kennen. Het is voor mij de uitgelezen kans om in het hoofd van mijn klanten te duiken en hen belangrijke vragen te stellen over hun (website) plannen.

Want met die vragen (en antwoorden!) kijken we of er een match is tussen wat ze zoeken & wat ik kan komen brengen.

Alvast weten welke vragen ik zoal stel?

Download dan mijn gratis vragenlijst voor discovery calls.

Je vindt ‘m bij de freebies op mijn website.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...