CUSTOM BRANDING & WEBDESIGN

Voor ambitieuze ondernemers die

STEL JE EENS VOOR

Als je jezelf laat zien,
hoef je jezelf nooit meer te verkopen.

Als jij een website zou zijn, was je die van jou. Voor custom website design dat al jouw grillen en dromen op hun wenken bedient, bouwen wij een webdesign dat van jouw persoonlijkheid een plaatje maakt. Een website die je product of dienst woest aantrekkelijk maakt voor je lievelings klanten.

Onlineimage Marre 117 1
SC Illo10

OVER HET PROCES

Op een originele manier je ideale klant aanspreken

Voor design dat prikkelt, maken wij webdesigns voor ondernemers die weten wie ze zijn. Bedrijven die vinden dat zij gezien mogen worden. Voor mensen die klaar zijn voor de volgende stap. Voor verlegen persoonlijkheden die weten wat ze waard zijn, of extraverte merken die weten dat bij je essentie blijven genoeg is. Voor iedereen die weet dat jezelf zijn de enige weg naar succes is.

Wij maken websites die jouw verhaal vertellen, die jouw boodschap en persoonlijkheid uitstralen. Maar bovenal websites die je product of dienst moeiteloos verkopen. Verwacht creatieve vragen, levendige meetings, kleurrijke gesprekken en soms wat doordenkertjes. Verwacht professionaliteit doordrenkt met amicaliteit. Smit Clubbers zijn specialisten, omdat ze doen wat ze zijn.

Omdat we al decennia meedraaien en mooie projecten de wereld in hebben gelanceerd, bouw je met ons op een fundament van veel kennis en expertise. Je werkt met professionals die uitblinken in hun vakgebied door al jarenlang hun stralende zelf te zijn.

Wij zijn perfecte partners in crime als...

JIJ GELD WILT VERDIENEN MET JE WEBSITE

De top haal je niet door alles zelf te doen. Laat je website je helpen en focus je op wat er echt toe doet, jouw vak!

JE WEET WIE JE BENT

Jij weet wie je bent en bent klaar met jezelf verstoppen. Als je niet meer wilt lullen en wilt poetsen tot het blinkt. Als je kwetsbaar durft te zijn en daar vervolgens om kan lachen.

JE NEXT LEVEL WILT GAAN

Het spannend vindt en toch doet. Want jij weet dat er nog heel veel kansen in jouw glazenbol te zien zijn. Jij bent klaar voor de volgende fase in je onderneming!

HOE HET WERKT

Ons unieke designproces

1

Bakkie doen

We beginnen met een intake, waar we jouw intakeformulier bespreken en bespreken wie jij bent. We verplaatsen ons in je doelgroep en proberen je echt te zien. We doen niet aan koffiedik kijken, we willen weten wat jij toe te voegen hebt.

2

BRANDING

Om te zorgen dat mensen je leuk vinden, laat je eerst zien wie je bent. Dat doe je met je merkverhaal. En dat verhaal is ook visueel erg belangrijk. Als je al branding hebt kunnen we meteen door naar je website. Zo niet, beginnen we met je branding. Dat is namelijk een vitaal onderdeel van het proces.

3

COPYWRITING

Waar branding ideale klanten visueel aanspreekt is het belangrijk om ze daarna “bij je te houden” met aansprekende testen. Teksten die gevoel opwekken en een verhaal vertellen. Die schrijven wij voor je of neem je zelf mee. Smit Club werkt met copywriters die schrijven vanuit verbinding. Leuke mensen die een duik nemen in jouw doelgroep en weten wat er nodig is om hen te raken.

4

MOOIE KIEKJES GRAAG

Een website is natuurlijk grotendeels plaatjes kijken. Dat is wat je bezoekers als eerste gaan doen. Goed beeldmateriaal is dus heel heel heel erg belangrijk. Als je wilt denken we met je mee om een geschikte fotograaf te vinden. Je bent een plaatje dus we gaan niet verder voor we dat op de gevoelige plaat hebben vastgelegd!

5

DOMEIN & HOSTING

De administratieve rompslomp van je website is misschien niet het meest spannende onderdeel maar wel erg belangrijk. Ga daarom niet voor de goedkoopste. Goedkoop is in dezen echt duurkoop. Wij kennen ze allemaal en fixen een partij die bij je past.

6

webdesign

Als we een sterk verhaal hebben neergezet en alles achter de schermen in gang hebben gezet, gaan we bouwen aan je website. Dan komt alles bij elkaar. Dit duurt meestal zo’n 3 tot 4 weken voor een onepager en 6-8 weken voor een website met meerdere pagina’s.

7

SHINE BABY SHINE

Nu is het tijd om je talenten de wijde wereld in te strooien en anderen te laten meegenieten van je diensten en producten. Jij wilt groeien, stuiteren en stralen. En laat dat nou net onze specialiteit zijn. Niemand kan straks meer om jou heen!

8

PRIVE TRAINING

Na afloop van het webdesign krijg je een prive training over de manier waarop je je website zelf kunt bijhouden en hoe je kleine aanpassingen zelf kan maken. Dit wordt opgenomen zodat je niet alles hoeft te onthouden. Zo kun je altijd on-top of your game blijven met jouw website!

9

GRATIS SUPPORT

Na het bouwen van de website heb je ook nog 30 dagen gratis support voor kleine vragen en vergeten zaken. Liever langer support? Dan hebben we een onderhoudspakket voor je!

brons

One Page Website

start vanaf €1399,-

Ideaal als je website vooral je online visitekaartje is, maar geen plek waar je echt nieuwe klanten wilt werven of producten wilt verkopen. Iets minder geschikt als je online goed gevonden wilt worden (google is nog steeds gek op websites met meer content), maar bijvoorbeeld wel weer handig als je beknopte informatie hebt om te delen. Twijfel je of een One Page Website geschikt is voor jou? We kunnen altijd even bellen!

Wat krijg ik dan precies?
 • custom made one page website
 • levenslang gebruik van het premium Divi thema t.w.v. $250, inclusief gratis updates
 • koppeling met je social media kanalen
 • cookiemelding in je eigen huisstijl
 • je website is responsive, wat wil zeggen dat hij er strak bijstaat op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop of laptop)
 • contactformulier in je eigen huisstijl (incl spamfilter)
 • koppeling met je mail provider (Mailchimp, Active Campaign o.i.d.)
 • plugin om automatische back-ups van je website te maken
 • plugin om beter gevonden te worden in Google (incl basisinstellingen)
 • koppeling met je eigen Google analytics account om je website statistieken te volgen (account is gratis aan te maken)
 • incl gratis prive training + opname om je website zelf bij te werken
 • twee feedbackrondes tijdens het bouwen van je website
 • 1 maand lang gratis service na oplevering van je website (fair use)

ZILVER

Klassieke Website

start vanaf €3599,-

Een klassieke website is een site met meerdere pagina’s waarop je uitgebreid kan vertellen over wat je te bieden hebt. Wij maken deze websites standaard met 7 pagina’s. Wil je ook nog een uitgebreid portfolio toevoegen? Of ben je van plan regelmatig te gaan bloggen (goed voor je SEO!)? Check dan even de extra features om je ideale website samen te stellen. Extra pagina’s toevoegen kan altijd. Hiervoor rekenen we €275,- ex.btw per pagina.

Wat krijg ik dan precies?
 • custom made website met 7 pagina’s uniek design
 • levenslang gebruik van het premium Divi thema t.w.v. $250, inclusief gratis updates
 • koppeling met je social media kanalen
 • geoptimaliseerde afbeeldingen zodat ze het goede formaat en bestandgrote zijn voor je website
 • cookiemelding in je eigen huisstijl
 • je website is responsive, wat wil zeggen dat hij er strak bijstaat op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop of laptop)
 • contactformulier in je eigen huisstijl (incl spamfilter)
 • koppeling met je mail provider (Mailchimp, Active Campaign o.i.d.)
 • plugin om automatische back-ups van je website te maken
 • plugin om beter gevonden te worden in Google (incl basisinstellingen)
 • koppeling met je eigen Google analytics account om je website statistieken te volgen (account is gratis aan te maken)
 • incl gratis prive training + opname om je website zelf bij te werken
 • twee feedbackrondes tijdens het bouwen van je website
 • 1 maand lang gratis service na oplevering van je website (fair use)

GOUD

VIP Online Business Pakket

€21.999,-

Wil je gewoon in 1 klap klaar zijn? Geen keuzes maken over wat waar moet komen? Een kneitergoeie branding? Copy waarvan je klanten gaan kwijlen en ze niet kunnen wachten om met je te gaan werken? Social media content voor 3 maanden? Email funnel vast voor je schrijven en klaarzetten? Kan allemaal in het VIP pakket. Je hebt er letterlijk geen omkijken meer naar. En natuurlijk onderhouden we je website het eerste jaar helemaal gratis.

Wat krijg ik dan precies?

Waarom heb je hier nou op geklikt? Want je krijgt gewoon ALLES. Maar dan ook echt alles wat je nodig hebt om business te bouwen die een goede, doordachte online presence heeft. Een website die 24/7 voor jou aan het werk is als je personal sales manager. Maar vooruit, hieronder dan nog even alles op een rij.

 • kick off /branding vragenlijst om een volledige, overzichtelijke en diepgaande visie te krijgen van wie jij bent en waar je merk voor staat. Maar ook wat je waarden en drijfveren zijn en welke problemen je oplost.
 • branding concept: een moodboard, kleurenkaart en 2 fonts – dit is de kern van je branding
 • branding design/huisstijl: vanuit het branding concept gaan we aan de slag met het daadwerkelijke design. We creëren eeen exclusieve en professionele merkidentiteit en stijl die jouw visie en boodschap ademt en je met vertrouwen verbindt met je lievelingsklanten. Zo vergorten we je aantrekkingskracht en laten we jouw merk voor je werken. Hierbij inbegrepen is een wordmark logo design* (je krijgt 3 concepten om uit te kiezen) en een submark* design. Ook maken we nog een mooi detailed icon design/avatar* van je logo om bijvoorbeeld op je socials te gebruiken. En we maken een toffe mockup voor je. Dit alles komt samen in een brand manual – je eigen boek van je merk.
 • Als je merk en kleuren eenmaal staan is het tijd voor de beelden. Want een goede foto van jezelf of je producten mag niet ontbreken. Uit onze pool van 5 top fotografen kies jij diegene die het beste bij je past en daarmee plannen we een heuse branding shoot in. Unieke foto’s voor op jouw unieke website. In totaal krijg je 30-50 foto’s dus die kunnen we direct ook gebruiken voor je social media content.
 • Ook krijg je van ons fingerlicking copy voor je website. Tekst die uitdaagt, gevoel oproept en je helpt het verhaal van je merk te vertellen. Want waar branding visueel aanspreekt, gaan we daarna verder met de tekst – en die moet minstens zo pakkend zijn. En dit is trouwens niet alleen de tekst voor je website. We pakken de captions voor 3 maanden social media en een eerste funnel met 12 mails ook meteen even mee. Het is niet voor niks een VIP traject.
 • custom made website met zoveel pagina’s als je maar nodig hebt
 • Wil je ook een blog, uitgebreid portfolio of een webshop? Kan allemaal in het VIP pakket.
 • naast je website krijg je van ons content voor 3 maanden, 3 posts per week op je social media kanalen. Dat is inclusief hashtags en natuurlijk de beelden van je branding shoot. We plannen ze ook direct even voor je in zodat ze automatisch voor je gepost worden.
 • inclusief koppeling met je mailprovider (Active Campaign). De kosten voor de eerste drie maanden zijn inbegrepen in het VIP pakket. En tuurlijk maken we ook even een mooie bedankt pagina als mensen zich ingeschreven hebben.
 • Oh en die mails die je dan moet sturen? Doen we er 12 van voor je bij – en die plannen we automatisch voor je in zodat iedereen die zich inschrijft de komende 3 maanden onder de pannen is.
 • Als je wilt bedenken en maken we ook graag een freebie (ebook, visualiatie, kortingsbon, gratis video ect) voor je om het inschrijven op je mailinglijst (toch nog steeds the holy grail) aantrekkelijker te maken.

En dan krijg je natuurlijk nog alles wat er bij de andere pakketen ook zit: namelijk;

 • levenslang gebruik van het premium Divi thema t.w.v. $250, inclusief gratis updates
 • koppeling met je social media kanalen
 • geoptimaliseerde afbeeldingen zodat ze het goede formaat en bestandsgrote zijn voor je website
 • cookiemelding in je eigen huisstijl
 • je website is responsive, wat wil zeggen dat hij er strak bijstaat op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop of laptop)
 • contactformulier in je eigen huisstijl (incl spamfilter)
 • plugin om automatische back-ups van je website te maken
 • plugin om beter gevonden te worden in Google (incl basisinstellingen)
 • koppeling met je eigen Google analytics account om je website statistieken te volgen (account is gratis aan te maken)
 • incl gratis prive training + opname om je website zelf bij te werken
 • twee feedbackrondes tijdens het bouwen van je website
 • 1 maand lang gratis service na oplevering van je website (fair use)

LAAT MAAR EENS ZIEN DAN

Hoe ziet het resultaat er dan uit?

Over een maand kun jij al wiebelend op je stoel en met kriebels in je buik live gaan met je website!

Nu starten

RECOMMENDATIONS

Wat anderen zeggen

review marco
Screenshot 2023 04 13 at 11.55.57

“Het is een feest om met Marre en haar team samen te werken. Snel, duidelijk en meedenkend.”

review oliver
review myrthe

“Precies op het juiste moment tegengas geven of meebewegen richting een creatieve ingeving, dat is een talent dat niet velen gegeven is. “

review kees

Technisch een topper, maar ook veel gevoel voor vormgeving.”

review frederique
review emilie

Sharing her knowlegde in a very generous makes them stand out from others. “

review cecily
review flennie

“Marre zet heel slim uiteen wat nodig is, maakt een plan, geeft advies en bouwt een prachtwebsite.  “

review brechje

Ontzettend veel ervaring en razendsnel en professioneel in de communicatie. “

review lianne

“Marre heeft goed aangevoeld wat ik wilde qua stijl en communiceert lekker duidelijk en direct, waardoor we snel stappen konden maken.”

review

“Al bij het eerste gesprek wist ze de vinger op de zere plek te leggen…”

review shenin

“Het proces verliep heel smooth

review marleen

Webdesigners die snappen wat jij als klant zoekt zijn zeldzaam. Marre is zo’n zeldzaamheid. “

review daphne
review joachim

Mijn website is nu veel overzichtelijker en duidelijker en makkelijker te onderhouden op de achtergrond.”

review dita
review clair