Checklist voor een gelukkige ondernemer

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Even heel eerlijk: ik zou nooit meer terug kunnen naar de saaie 9-5-sleur. Echt niet!

Ik ben veel te verliefd op eigen baas zijn. En toen begon ik na te denken: waar zit dat eigenlijk in? Die blijheid van een hotshot-ondernemer?

Tadaaaa! Hier is mijn ultieme checklist voor werkgeluk ❤️

Vrijheid en flexibiliteit

Ik bepaal mijn eigen werkdagen en stel mijn eigen doelen

Creativiteit

Magie die ik elke dag mag creëren

Groei

Ik ben altijd aan het leren!

Impact

Ik ben gemotiveerd om andere ondernemers te helpen slagen en hun talent rond te strooien als confetti

Voldoening

Ik ben trots op wat ik heb gecreëerd en bereikt

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...