Branding fouten die je wil voorkomen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Goed design creëert vertrouwen 👍

Slecht design doet dat niet 👎
.
Dus… als het op je branding aankomt heb ik hier een aantal fouten voor je die je niet wilt maken. Scroll door deze slides heen om te zien welke dat zijn ⬆️.

De hele tijd je merk veranderen

Merkherkenning is belangrijk en wanneer je je kleuren en fonts de hele tijd verandert omdat je er zelf alweer op uitgekeken bent, schaadt dit je merkgeloofwaardigheid. Niet doen.

Haasten en het fundamentele werk overslaan.

Neem de tijd om het belangrijke basiswerk te doen voordat u aan het merkproces begint. Dat gaat bijvoorbeeld om weten WAAROM je doet wat je doet (en nee dit hoeft geen giga WHY te zijn). Als je dit proces overhaast en in het begin niet super duidelijk wordt over je berichtgeving, dan ga je het einde niet halen.

DIY branding & design.

Huur dan een professional in. Ook als je zelf branding aanbiedt – want niks is zo moeilijk als het voor jezelf moeten verzinnen. Je branding is zo belangrijk voor elk aspect van je biz en het is niet iets dat je kan “raden” of “bij elkaar kan gooien”. Een professioneel vormgegeven merk is een investering in je toekomst en die van je bedrijf.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...