Als je van plan bent een bedrijf te starten in 2023

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je grootste plannen hebt om in 2023 een nieuw bedrijf te starten dan zijn er een aantal dingen waar je aan kan denken om je leven gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar.

Lees hieronder mijn tips:

Bedrijfsnaam & tagline.

Als je gaat nadenken over je bedrijfsnaam & tagline, zorg en dan voor dat het authentiek is en tegelijkertijd goed verteld wat je doet en met wie je werkt.

De fundamenten van je merk zoals je why & lievelingsklant

Het is HEUL belangrijk om de basis van je merk goed neer te zetten voordat je begint met het kiezen van kleuren & fonts. Zorg ervoor dat he heel helder hebt waarom je gaat starten met je bedrijf en wie je lievelingsklant is.

Visuele merk inpiratie!

Voordat je een professionele designer gaat inhuren (want ja dat moet je doen, ook als je zelf branding doet!) om je te helpen met je branding is het handig om wat onderzoek te doen voor dingen die bij je passen. Pinterest is hier een perfecte plek voor. Pin dingen als kleuren, fonts, patronen & logo’s die je leuk vindt!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...