6 dingen die ik graag had geweten voor ik mijn webdesign business begon.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Tja terugkijken is altijd makkelijker he?

Hier zijn een aantal dingen die ik heel graag had geweten voordat ik mijn webdesign business begon.

Of je nou net gestart of een doorgewinterde ondernemer bent, misschien kunnen deze inzichten je helpen op weg naar jouw succes!

  1. De weg naar succes is geen rechte lijn, maar eerder een hobbelige achtbaanrit. En ik haat achtbanen en ben toch al 18 jaar aan het ondernemen. Kan je nagaan.
  2. Tijd is kostbaar, dus leer hoe je het slim kunt beheren. Geloof me, er zijn nooit genoeg uren in een dag. Maak een strakke planning en vermijd al die tijdverspillende shit, denk niet te lang na en DOE gewoon.
  3. Je kunt niet alles alleen doen, zelfs al ben je een badass ondernemer. Omring jezelf met een topteam en leer de kunst van delegeren. Je bent geen superheld.
  4. Marketing is geen luxe, maar een essentiëel voor een succesvol bedrijf. Laat de wereld weten dat je er bent en waarom ze niet zonder jouw product of dienst kunnen. En blijf dit ook doen, hoe lang je ook al ondernemer bent.
  5. Fouten maken is onvermijdelijk, maar het is de manier waarop je ermee omgaat die echt telt. Cheesy, I know. 🧀 Maar wel waar. Mislukking is gewoon een tussenstop op weg naar succes. Ook al voelt het op dat moment niet zo.
  6. Het is zo NOGAL belangrijk om een heldere visie en plan te hebben voor je bedrijf! Weet waar je naartoe wilt en stel jezelf doelen. Anders blijf je maar als een kip zonder kop rondlopen…

Enne….Vergeet niet om plezier te hebben en te genieten van het avontuur. Ondernemen is hard werken, maar het moet ook leuk blijven en vooral voldoening geven.

Doe waar je van houdt en strooi je talent rond als confetti!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...