5 vragen die je aan een webdesigner moet stellen voor je met ze gaat werken

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Niemand houdt van vervelende verrassingen als ze hun welverdiende-pegels investeren in een webdesigner. Daarom is het heel belangrijk om de juiste vragen te stellen voor je met hen aan het werk gaat. En voor jou als webdesigner om te weten welke vragen je klanten je zouden moeten stellen!

Dus…. hierbij de 5 vragen die aan een webdesigner moet vragen voor je met hen gaat werken.

Oh en als je deze vragen persoonlijk aan me wilt stellen dan kan je hier een gratis 15 min call inplannen!

  1. Hoe communiceer jij met klanten?
  2. Maak je een gedetailleerde planning & tijdslijn voor mijn project?
  3. Denk jij dat ik als klant en jij als webdesigner op een lijn moeten zitten?
  4. Hoeveel concepten & revisies zijn er inbegrepen?
  5. Hoe kan ik je het beste laten zien waar ik naar op zoek ben?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...