5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡

Grote theepot + mok:

Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik ook nog vrij specifiek over de mokken – ik heb m’n eigen van thuis mee waar ik het liefst uit drink.

Notitieboek & de Plenda:

Ik heb het wel geprobeerd hoor, dat digitaal schrijven en zo. Maar niks is zo fijn als een gewoon notitieboekje. En zonder de plenda zou ik al helemaal niet kunnen – dat is mijn planning, reminders en to do app in een.

The Mac Daddy:

Mijn Mac en ik zijn onafscheidelijk. It’s where all the magic happens. Samen maken we het internet elke dag een beetje gezelliger.

Verse bloemen:

Ok na ja niet ALTIJD staan deze op m’n bureau maar toch zeker wel het merendeel van de tijd. Net dat beetje extra dat mijn werkplek leuk maakt.

Pennen, Stiften, Potloden:

En dan vooral die van de Muij zijn mn lievelings. Schrijven ultradun en in allerlei vrolijke kleuren. Maar ook de Frixion pen van Pilot is favoriet want die kan je zo lekker uitgummen als er iets veranderd of verplaatst moet worden.

Dus zo ziet mijn bureau eruit. En wat ligt er altijd op die van jou? Ben heel benieuwd!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...

Brand guidelines – wat zijn het & waarom heb ik ze nodig?

Heb je wel eens een ontwerper horen zeuren over hoe belangrijk brand guidelines zijn? Terwijl jij dacht waar heeft hij/zij/x het over? 🤔 No worries, ik ga het simpel voor je maken. Dus, wat zijn nou eigenlijk die mysterieuze Brand Guidelines? Bekijk ze als de...