4 tips om uit een biz-dip te komen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Je kan niet meer denken, krijgt niks gedaan en zit een beetje verdoofd voor je uit te staren. Je zit in een biz dip.

We kennen het allemaal wel. Van die dagen dat er niks uit je vingers komt. Want het leven van een ondernemer kan best vermoeiend zijn toch?

Hier zijn 4 tips om uit een biz-dip te komen.

1. Neem een ​​pauze.

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je bedrijf. Het is belangrijk om uit te rusten en een beetje afstand van je werk te nemen zodat je niet volledig burn-out raakt. Boek nu dat lange weekendje weg!

2. Beetje cheesy dees maar werkt wel.

Oefenen met dankbaarheid. Als het moeilijk wordt, vergeten we vaak alle goede dingen die we hebben bereikt. Maak een lijst van je prestaties en realiseer je hoe ver je bent gekomen. Je bent behoorlijk bad-ass.

3. Maak tijd voor leuke dingen.

Die hobby die je zo leuk vindt? Maak er wat tijd voor en laat je gedachten even varen. Niet alles hoeft over ondernemen en geld verdienen te gaan.

4. Even flink klagen.

Soms moeten we hardop klagen om het uit ons systeem te krijgen. Ik wel in ieder geval 🤪. Dus bel je business bestie en start met de zin: “Kan ik even klagen?”

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...