4 dingen die je kan doen om je merk te versterken

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Sterke merken creëren sterke impact!

Lees nu wat je vandaag kunt doen om je merk NU een sterker imago te geven 💪

Spreek je publiek direct aan.

Als je zoveel mogelijk mensen wilt aanspreken dan kan je er zeker van zijn dat je boodschap verwaterd 💦. Zorg ervoor dat je weet wie je lievelingsklant is en spreek hen direct aan. (pro tip: check even de freebies op mijn website – heb iets voor je wat je hierbij kan helpen)

Consistentie is de sleutel.

Consistentie in je visuals en de manier waarop je je teksten schrijft is cruciaal in het creëren van een heldere en herkenbare merkbeleving.

Wees jezelf.

Ik weet het. Authentiek is echt een woord geworden wat we eigenlijk niet meer willen horen. Maar jezelf zijn is wel de beste manier om je te onderscheiden van anderen. Maar als je ervoor zorgt dat je publiek weet wie je bent, kunnen ze je leren kennen, leuk gaan vinden en uiteindelijk vertrouwen om je dienst bij je af te nemen.

Praat over oplossingen.

Je denkt misschien dat je websites maakt, maar eigenlijk ben je bezig met het bieden van oplossingen. Soms onderschatten we daardoor hoe belangrijk het is om te praten over de transformatie die je aanbiedt. Wat een echt goede website hen oplevert.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...