3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen.

Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past:

Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd. Begreep ik niet welke waarde mijn werk had. Maar weet je: als je je eigen waarde kent en je met zelfvertrouwen gaat vragen wat je waard bent – dan gebeurd er iets magisch. Echt, stop met jezelf goedkoop aanprijzen lieve mensen. Je talent en kennis is geld waard.

Blijf in gesprek met je ideale klanten:

Want als je maar tegen iedereen blijft praten dan is het net alsof je in het luchtledige aan het schreeuwen bent. Hoe specifieker je weet wie je als klant wilt hebben, hoe beter je hen ook kan aanspreken. Mijn lievelingsklanten zijn diegenen die mijn talent waarderen en me vertrouwen om het beste werk voor hen te maken. Kwaliteit boven kwantiteit!

Doe wat je leuk vindt en vind het leuk wat je doet:

Het leven is gewoon te kort om een beetje halfslachtig bezig te zijn. Ik wou dat ik eerder had geweten dat het prima is om nee te zeggen tegen projecten waarvan je denkt “mwah”. Want alleen als je echt enthousiast bent over wat je gaat maken, dan ga je dat ook zien in het eindresultaat.

Deze lessen hebben de manier waarop ik mijn vak uitoefen enorm veranderd en ik hoop dat ze jou ook inspireren.

Wat is een zakelijke les die jij onderweg geleerd hebt?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...

Brand guidelines – wat zijn het & waarom heb ik ze nodig?

Heb je wel eens een ontwerper horen zeuren over hoe belangrijk brand guidelines zijn? Terwijl jij dacht waar heeft hij/zij/x het over? 🤔 No worries, ik ga het simpel voor je maken. Dus, wat zijn nou eigenlijk die mysterieuze Brand Guidelines? Bekijk ze als de...