3 x chrome extensions die te gek zijn

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Wilt je de productiviteit van je biz een boost geven? Check dan even deze 3 geweldige Chrome-extensies! 💻✨

🔐 Lastpass

LastPass is een wachtwoordbeheerder die al je inloggegevens en andere gevoelige informatie veilig op één plek opslaat. Met LastPass kan je sterke wachtwoorden genereren, inlogformulieren automatisch invullen en vanaf elk apparaat toegang krijgen tot je informatie.

🔡 WhatFont?

Even snel kijken welk lettertype er gebruikt wordt op een website? Met deze extensie kan je het met 1 druk op de knop ontdekken.

🎨 Eye Dropper:

Zelfde kleur nodig als in een afbeelding of benieuwd welke hex code een bepaalde website gebruikt? Even je pipetje gebruiken en dan weet je het!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...