3 redenen waarom je een pro webdesigner moet inhuren

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Als je een juridische kwestie hebt, ga je naar een advocaat, toch? En als je pijn in je lichaam hebt, ga je naar een dokter? Dus als je een nieuwe website nodig hebt, moet je een professionele webdesigner inhuren! Waarom? Ga ik je NU vertellen.

Als je klanten overwegen een professionele webdesigner in te huren, maar nog twijfelen over de beslissing, vraag ze dan wat hun weerstand is en bespreek het. En noem dan zeker de volgende redenen!

Een goede indruk maken

Je klanten moeten een binnen een paar seconden een goede indruk maken en een professioneel innovatief ontwerp zal hen daarbij helpen. Als het om hun merk gaat, kunnen ze maar beter niet teveel risico nemen, want het duurt ongeveer 50 milliseconden (0,05 seconden) voordat bezoekers een mening vormen over hun website (8ways, 2019).

Merkconsistentie

Wanneer je klanten zelf hun merk vormgeven, is de kans groot dat het na verloop van tijd een inconsistente puinhoop wordt. Wanneer ze een professionele ontwerper inhuren, krijgen ze een unieke stijl die specifiek voor hun merk is. Dit helpt hen ervoor te zorgen dat deze altijd consistent is. En benoem dan ook nog even dat merkconsistentie de omzet met gemiddeld 33% verhoogd (Lucidpress, 2019).

Ze zullen meer geld verdienen

Je kan zonder problemen tegen je klanten zeggen dat wanneer ze het vertrouwen in hun merk opbouwen, hun klanten hen zullen belonen – 46% van de consumenten zegt dat ze meer zouden betalen om te kopen van merken die ze kunnen vertrouwen (Salsify, 2022).

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...