3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Verstop jij je achter je merk? Weet je publiek eigenlijk wel hoe je eruit ziet? Is wel de bedoeling namelijk 😀!

Om een persoonlijke connectie met jou te maken is het belangrijk dat mensen je knappie koppie kunnen zien.

Hier zijn 3 plekken waar je een foto van jezelf zou moeten plaatsen.

Email handtekening.

Voeg een kleine foto van jezelf toe in je email handtekening voor een persoonlijke touch.

Instagram profiel.

Die kleine vierkantje foto’s op insta zijn niet gemaakt voor logo’s of webdesigns maar wel perfect voor headshots!

Homepage.

Stop met je verstoppen achter je merk en wordt het gezicht van je biz! Het toevoegen van een foto van jezelf op je homepage om vertrouwen te bouwen bij je potentiële klanten.

En heb jij ze op alledrie de plekken?

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...