3 grafische elementen die je op je website moet hebben om te VERKOPEN!

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Stel je voor dat er speciale grafische tools waren die je zou kunnen gebruiken om op je website te verkopen. Nou, DAT WEET HET GEWOON.

Ik vind dat er 3 zijn die niet op je website mogen ontbreken.

Lees om te zien welke ik bedoel ➡️

Countdown timers.

Als je iets verkoopt op je website is het altijd een goed idee om een vorm van urgentie daarbij te creëren. Een tijdelijke korting bijvoorbeeld. Countdown timers zijn hier perfect voor.

Verhalen van transformatie.

Het toevoegen van testimonials en case studies die echt ingaan op het resultaat van jullie samenwerkingen en de transformatie die je klanten hebben doorgemaakt, zijn een briljante verkooptool. Eigenlijk onze versie van before en after foto’s zeg maar.

Gratis Freebies.

Als je nog geen call to action hebt voor je klanten om zich aan te melden voor een gratis waardevolle freebie op je website, dan ben je behoorlijk wat potentiële klanten aan het mislopen. Zorg ervoor dat je een aantrekkelijke afbeelding maakt (pro tip: check even m’n freebies op de website) en zorg ervoor dat mensen zich aanmelden voor je freebie (en email lijst) zodat je ze waarde kan blijven geven en uiteindelijk je diensten kan verkopen.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...