3 Biz boeken die de manier waarop ik denk veranderd hebben

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

Ik ben gek op biz boeken ✨. Koop er ook veel te veel van. Sommige lees ik in 1 ruk uit, anderen liggen jaren in de kast voor ik er weer naar kijk.

Deze drie boeken hebben de manier waarop ik denk & zaken doe veranderd:

Dit is het perfecte boek dat je leert een bedrijf te starten en te laten groeien, zonder dat de stress met je meegroeit. De praktische insteek past heel goed bij mijn “better done than perfect” mentaliteit.

Het eerste biz boek dat echt indruk maakte en waarvan dingen bleven hangen. Het boek waar ik naartoe terug ging om “dat ene hoofdstuk” nog eens te lezen. En ook nog eens heel grappig geschreven.

Een enorme stimulans om jezelf niet klein te houden en je eigen stem en missie te vinden in je biz. Toevallig weer eens meegenomen op mijn vakantie in Mallorca laatst en weer nieuwe inzichten uit gehaald, terwijl ik ‘t boek toch al jaren in de kast heb staan. Vooral de manier waarop ze naast de innerlijke criticus (die we vast allemaal kennen) praat over het vinden (en horen!) van je innerlijke mentor vind ik heel inspirerend.

I WANT MORE

Wekelijks een gratis tip voor je webdesign business?

3 zakelijke lessen die ik wel eerder had willen leren

Als ik in een tijdsmachine kon springen en mezelf wat zakelijk advies zou kunnen geven, dan zou ik met deze drie dingen beginnen. Ken je waarde en vraag een prijs die daarbij past: Net als iedere beginnende designer heb ik lange tijd mijn skills ondergewaardeerd....

5 dingen die altijd op m’n bureau liggen

Welkom in mijn gezellige en kleurrijke kantoortje 🌈. Dit zijn 5 dingen die je altijd op mijn bureau ziet staan ⚡ Grote theepot + mok: Thee is mijn benzine en het eerste wat ik maak als ik op de studio aankom. En er gaat dan minstens 1 grote pot doorheen. En dan ben ik...

Gratisssshhh Goodie – Lead magnet Canva mockup

Heb jij een lead magnet (freebie) op je website die niet heel vaak gedownload wordt? Misschien komt dat wel doordat je niet aan je publiek hebt laten zien hoe waardevol het is wat je aanbiedt! Het is reuze belangrijk om - naast een goeie freebie - ook een kick-ass...